Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare inainte sa folositi acest site.

Prin utilizarea acestui site, va oferiti acordul formal cu privire la Termenii si Conditiile impuse. Daca nu sunteti in totalitate de acord cu politica noastra de Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

4deco.ro isi rezerva dreptul de revizuire si actualizare a Termenilor si Conditiilor. Schimbarile pot sa apara in orice moment, chiar si fara un anunt in prealabil. Daca veti continua sa folositi acest site inseamna ca sunteti de acord cu o astfel de politica si cu schimbarile care pot interveni in timp.

Acest site este unul de informare si nu ofera produse spre vanzare

La 4deco.ro suntem interesati de produsele moderne de incalzire care ofera si un evident avantaj din punct de vedere estetic. Site-ul a fost conceput cu ideea de a sprijini toate persoanele interesate de astfel de decoratiuni interioare prin oferirea de idei si pareri avizate in acest domeniu. Cu toate acestea, produsele nu sunt vandute direct de catre platforma noastra. Pe site pot sa apara si oferte si informatii cu privire la activitatea unor magazine virtuale de profil. Astfel, accesand linkurile catre entitatile respective, veti avea ocazia sa interactionati direct cu acestea, comandand ceea ce doriti. In aceste conditii, responsabilitatea in procesul de achizitie este detinuta de catre client si de provider-ul de bunuri. 4Deco.ro are doar rolul de a prezenta informatii de interes, dar nu mediaza tranzactiile economice si deci nu este implicat in achizitie.

De asemenea, nu suntem responsabili de calitatea produselor care vor comandate ulterior din magazinele respective, singura noastra functie fiind aceea de informator.

Acest site se adreseaza tuturor categoriilor de clienti

Accesarea si utilizarea site-ului 4Deco.ro nu este limitata pentru o anumita varsta, in concluzie, site-ul nu restrictioneaza accesul nimanui. Cu toate acestea, recomandam utilizarea lui intr-un mod responsabil. Nu suntem raspunzatori de achizitiile facute de pe alte site-uri si de nici de eventualele imagini si informatii intalnite pe acestea.

Folosirea continurilor site-ului

Permitem folosirea materialelor in unic scop personal (de informare in privinta noilor aparitiii pe piata de profil). 4Deco.ro interzice utilizarea informatiilor in scopuri comerciale, dar si preluarea linkurilor pentru astfel de operatiuni.  Aceasta reprezinta o incalcare a drepturilor de copyright si va fi pedepsita ca atare. De asemenea, software-ul folosit pentru gestionarea site-ului si toate fisierele postate (foto sau video) intra sub incidenta politicii prezentate in sectiunea de Termeni si Conditii.

Toate titlurile si continuturile existente pe acest site sunt detinute in exclusivitate de catre proprietarii site-ului 4Deco.ro si de aceea utilizarea lor fara permisiune poate sa atraga pedepse legale in conformitate cu regulamentele aflate in vigoare. In aceeasi situatie se afla si codurile, datele si organizarea site-ului. Acestea pot fi schimbate fara anuntarea in prealabil  a utilizatorilor, drept pe care 4Deco.ro si-l rezerva.

Ne asumam respectarea obligatiilor in privinta protejarii identitatii utilizatorilor site-ului nostru si va asiguram de folosirea tuturor mijloacelor informatice disponibile pentru asa ceva. Totusi, nu suntem responsabili si de scurgerile de informatii de pe site-urile spre care trimit linkurile noastre. Daca aveti indoieli in aceasta privinta, va rugam sa nu accesati site-ul.

Incalcarea oricarei specificatii din Termenii si Conditiile de utilizare impuse de 4Deco.ro atrage automate interzicerea utilizarii viitoare a acestui site.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0