Whirlpool SPIW 422 Inverter

Cautati un aparat de aer conditionat care sa racoreasca incaperea pe timpul verii? Avem o recomandare destul de buna, aceasta fiind aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter.(cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool SPIW 422 Inverter

Despre Whirlpool SPIW 422 Inverter

Lungimea de care dispune unitate interna este de 1173 nm. Latimea unitatii interne este si ea de 238 nm. Inaltimea unitatatii interna masoara 315 nm. Greutatea este de 13 Kg. Despre unitatea externa trebuie spus faptul ca este de culoare alba. Lungimea acesteai este si ea de 885 nm. In privinta latimii trebuie spus ca este de 366 nm. Inaltimea sa ajunge la 795 nm. Despre greutatea pe care o are trebuie spus ca este de 56 Kg.

Whirlpool SPIW 422 Inverter

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display, Filtru HD + HEPA, Auto Restart, Dezumidificare

Acest aparat de aer conditionat este utilizat pentru casa, tipul sau fiind standard. De asemenea, suprafata sa de montare este peretele, precum majoritatea modelelor.

Despre Whirlpool SPIW 422 Inverter

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter – detalii importante legate de acest model

Citeste si despre Star-Light ACMP-09A

Acest model este recomandat pentru incaperi pana la 50 m². Capacitatea sa generala este una destul de mare, fiind de 24000 BTU. Astfel, capacitatea de racire pe care o are acesta este de 22178 BTU, fiind destul de buna. In ceea ce priveste capacitatea de incalzire, trebuie spus ca este de 23202 BTU

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Eficienta energetica la racire este una destul de buna, intrucat apartine clasei A++, ceea ce ii confera un consum de energie electrica redus. Eficienta energetica la incalzire apartine clasei A. Temperatura minima de operare incalzire este de 7 (°- C). Filtrul acestui model este unul destul de bun fiind de Hepa, Catechin, HD.

Compresorul acestuia este unul de tip rotativ, iar treptele ventilatorului sunt de 3, fiind utile. De asemenea, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter dispune de tehnologia inverter, care este o tehnologie moderna. Debitul de aer pentru unitatea interna este de 1142 m³/h. Nivel de zgomot pentru unitatea interna este si el de 34 Db, nefiind prea mare.

Citeste si despre Star-Light ACM-12WIFI

Coeficientul randament sezonier la racire SEER este de 6.3. Coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP este si el de 3.8, fiind destul de bun. In plus, coeficientul pentru randamentul la racire EER ajunge la 3.3. Nu trebuie uitat de coeficientul randamentului la incalzire COP care are o valoare de 3.6.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter are cateva functii de climatizare importante, precum: racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare. Functiile speciale pe care le are acest model sunt: tehnologia 6th Sense Auto Clean, care va facilita procesul de curatare al alimentelor. Timerul va afisa informatiile despre functionarea sa. Tot functii speciale sunt si: Around U, Sleep, dar si Power Save. Real time Clock, Jet, DIM – back light off sunt alte trasaturi importante pe care le prezinta acest exemplar. Demne de luat in calcul sunt si functiile: 4 D Air Inlet, Auto Restart, dar si telecomanda Touch. Tensiunea la alimentare este de 230 V. Mai mult, la racire are o capacitate normala de 1960 W. Despre incalzire trebuie spus ca include o capacitate de 1880 W. Agentul de racire este R410A, fiind destul de bun. Referitor la unitatea externa, trebuie spus ca are un nivel de zgomot de 59 dB.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

In concluzie, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter este util in orice locuinta oferind numeroase beneficii. Pretul sau este destul de bun.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0