Star-Light ACM-12WIFI

Star-Light este un brand de electrocasnice devenit din ce in ce mai popular printre romani. Brand apartinand celor de emag, acest este renumit pentru gama de produse cu raport calitate-pret foarte bun. Astazi iti prezentam un aparat de aer conditionat foarte atractiv, ideal pentru cei care vor sa cumpere un sistem de climatizare din timp.(oferta de AZI aici)

Star-Light ACM-12WIFI

Despre Star-Light ACM-12WIFI

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat modern, dotat cu cele mai utile functii. Modelul are o capacitate de racire de 12000 BTU, fiind potrivit pentru a raci eficient un apartament cu 2 camere. Asezat central, acesta va putea raci rapid toate camerele.

Star-Light ACM-12WIFI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

Aparatul are functii de racire, incalzire si dezumidificare, oferind astfel un pachet complet. Functia pentru dezumidificare este mai mult decat binevenita, asigurand un nivel optim al umiditatii aerului si evitand astfel dureri de cap, iritatii ale aparatului respirator sau probleme de imunitate.

Despre Star-Light ACM-12WIFI

Star-Light ACM-12WIFI: aparat de aer conditionat accesibil cu 12000 BTU si wifi

Citeste si despre Samsung AR12MSFHBWKNEU

Gasim de asemenea functii pentru timer, follow me, sleep, autodiagnosticare si detectare pierdere de agent frigorific. Sistemul este dotat si cu wifi, asa ca poate fi controlat de la distanta. Aceasta functie este extrem de utila, permitandu-ti sa pornesti aparatul inainte de a ajunge acasa, astfel incat sa gasesti racoare. Controlul la distanta se face prin intermediul unei aplicatii dedicate. Aplicatia se instaleaza usor in smartphone si poate fi accesata apoi cu usurinta, din orice loc. Poti porni aparatul atunci cand esti pe drumul de intoarcere din vacanta, cand se anunta musafiri neasteptati, cand cineva nu stie sa il foloseasca etc.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Star-Light ACM-12WIFI are la baza un motor cu Inverter, care reduce vibratiile si zgomotul si asigura totodata o functionare economica si eficienta.

Aparatul are 3 trepte de viteza, iar nivelul maxim de zgomot este de 39 dB. Eficienta energetica este de clasa A++ la racire si A+ la incalzire, asa ca facturile la curent vor fi reduse.

Citeste si despre Heinner HAC-12CWF-BK

In ceea ce priveste design-ul aparatului, acesta este unul simplu si elegant. Unitatea interna are dimensiunile de 802 x 189 x 297 mm si este complet alba. Unitatea este prevazuta cu afisaj LED ascuns. Afisajul poate fi si oprit, in cazul in care lumina deranjeaza. Unitatea interna are un debit de 520 m3 pe ora. Unitatea externa are dimensiunile de 770 x 300 x 555 mm si o greutate de 29.1 kg. Debitul sau este de 2000 m3 pe ora, iar nivelul de zgomot este de doar 53 dB.

Star-Light ACM-12WIFI are si un kit de instalare inclus in pret, kit care contine tevile agentului frigorific pentru maxim 4m, cablul electric pentru maxim 3m si  izolatia aferenta acestora. Kitul nu include metri suplimentari ce pot fi necesari, si nici consolele. Acestea se obtin separat de la echipa care instaleaza aparatul.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat accesibil, cu o capacitate buna de racire si o serie larga de functii utile. De la functia pentru dezumificarea aerului si pana la cea pentru controlul de la distanta, aparatul ofera tot ce ai nevoie pentru un confort maxim. Modelul reprezinta o achizitie foarte inspirata.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0