Samsung AR12MSFHBWKNEU

Aparatele de aer conditionat au devenit o necesitate, mai ales pe timp de vara. Preturile tind sa creasca insa destul de mult in sezon, asa ca merita sa incepi sa te orientezi catre un astfel de aparat daca ai nevoie de unul. Samsung AR12MSFHBWKNEU este un aparat de aer conditionat perfect pentru cei care doresc sa beneficieze nu doar de o temperatura perfecta, ci si de un aer curat si sanatos. (oferta de AZI aici)

Samsung AR12MSFHBWKNEU

Despre Samsung AR12MSFHBWKNEU

Samsung AR12MSFHBWKNEU este un model de aparat de aer conditionat de clasa superioara. Acesta este dotat cu un compresor cu Invertor digital de 8 poli. Acesta asigura o eficienta maxima la un consum redus de curent. Unul din motivele pentru care acest lucru este posibil este faptul ca temperatura este mentinuta la un nivel constant fara a fi nevoie ca aparatul sa fie pornit si oprit in randuri repetate.

Samsung AR12MSFHBWKNEU

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb

Printre dotarile lui Samsung AR12MSFHBWKNEU se numara si tehnologia Triple Protector Plus. Aceasta previne supraincarcarea fara a mai folosi un stabilizator de tensiune separat. Aparatul este dotat cu un strat anticoroziv si poate suporta temperaturi extrem de mari.

Despre Samsung AR12MSFHBWKNEU

Samsung AR12MSFHBWKNEU: aparat de aer conditionat de 12000 BTU cu filtru avansat

Citeste si despre Beko BDIN 120

Modelul poate fi folosit pentru racire, incalzire sau dezumidificare. Acesta ofera astfel un confort maxim, indiferent de anotimp. Aparatul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ si are un nivel de zgomot ce atinge pragul maxim de 42 dB. Exista 5 trepte de ventilare, asa ca puterea poate fi reglata in detaliu. De asemenea, aparatul retine pozitia flapsurilor si revine de fiecare data la ultima setare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Printre modurile de functionare se numara si unul pentru racirea rapida, care scade mult timpul de atingere a temperaturii dorite. In timpul racirii rapide, compresorul functioneaza la nivel maxim, pe cea mai rapida viteza, pentru 30 de minute. Exista de asemenea si un mod de noapte. Acesta regleaza in mod automat temperatura pe parcursul noptii, astfel incat sa asigure un somn odihnitor, in conditii optime.

Pentru ca lucrurile sa fie cu atat mai simple, aparatul poate functiona si pe modul automat. Acesta alege automat temperatura pentru racire sau incalzire, fara a mai trebui sa verifici setarile.

Citeste si despre LG Standard Plus P12EN

Samsung AR12MSFHBWKNEU este dotat cu un filtru 3 Care. Acesta curata aerul si contribuie la stabilirea unui mediu sanatos. Filtrul elimina virusi, bacterii si alergeni, ajutand astfel la tinerea la distanta a alergiilor si problemelor respiratorii. De asemenea, unitatea interioara este curatata la randul ei, prevenindu-se astfel formarea de mucegai si bacterii. Dupa fiecare functionare, aparatul porneste automat un ventilator pentru a evita formarea de praf si umiditate pe schimbatorul de caldura.

Samsung AR12MSFHBWKNEU are un design modern. Unitatea interioara este slim si are afisaj digital. Unitatea masoara 820 x 227 x 285 mm si cantareste 8.2 kg.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Samsung AR12MSFHBWKNEU este unul dintre acele aparate de aer conditionat care iti redau placerea de a petrece timp acasa. Aparatul are grija sa ofere un mediu placut si sanatos, pastrand totodata un consum redus. Plusand si prin un filtru avansat pentru curatarea aerului, modelul este unul chiar foarte atractiv. In momentul de fata poti chiar beneficia de preturi speciale pentru modele de brand.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0