Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter

Aveti nevoie de un aparat de aer conditionat performant si modern? Cateva informatii despre aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter va vor convinge sa il achizitionati. (vezi disponibilitatea)

Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter

Despre Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter

Culoarea unitatii interne este important de precizat, aceasta fiind negrul. La fel si lungimea sa despre care trebuie spus ca ese de 1004 mm. Latimea pe care o are unitatea interna este necesar de spus ca este de 350 mm. Inaltimea de care dispune este si ea de 205 mm. Mai mentionam faptul ca are o greutate de 13 kg.

Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, Mirror Black

Referitor la culoarea unitatii externe, trebuie spus ca este albul. Lungimea pe care o are aceasta este de 800 mm. Mai mult, latimea masoara 333 mm. Inaltimea acestui model este de 554 mm. Cantareste 37.8 kg.

Despre Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter – detalii importante

Citeste si despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Acest model de aparat conditionat este un model recomandat pentru incaperi care au o suprafata pana la 24 m2, 35 m2, astfel, ca, pentru a va asigura ca acesta isi va face treaba asa cum trebuie trebuie respectat acest criteriu. De asemenea, in privinta capacitatii generale a acestuia, trebuie spus ca este de 18000 BTU.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter are o capacitate de racire de 18000 BTU, aceasta fiind destul de mare. Incalzirea acestuia are si ea o capacitate de 19000 BTU. In ceea ce priveste eficienta energetica la racire trebuie specificat faptul ca apartine clasei A++. Drept urmare, consumul de curent electric va fi unul cat mai redus. Eficienta energetica la incalzire a acestui aparat de aer conditionat este si ea de tip A+. Temperatura minima de operare a acestuia este de – 150C. De asemenea, temperatura maxima de operare este si ea de + 500C. Este necesar de specificat si faptul ca acest aparat are o temperatura minima de operare incalzire de -200C.

Important de stiut este faptul ca aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter are un filtru anti praf, precum si un filru de catalizator la rece, acestea fiind un mare plus. Tot un plus este si compresorul sau de tip rotativ. Ventilatorul din dotarea sa are si un numar de 4 trepte, tocmai bune pentru a seta treapta potrivita.

Citeste si despre Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Unitatea interna a acestuia are o dezumificare de 1.7 l/h. Debitul de aer al unitatii interne este de 740 m3/h. In ceea ce priveste nivelul de zgomot al unitatii interne, trebuie spus ca este de 56 dB. Tensiunea la alimentare a exemplarului din gama Heinner este de 220 V si 240 V. La racire si la incalzire are un consum nominal de 1586 W. Agentul de racire intalnit este de R410A. Debitul de aer pentru unitatea externa este de 2200 m3/h. Aceasta parte a unitatii atinge un nivel de zgomot de 63 dB.

Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER de care dispune modelul este de 6.6. In plus, incalzirea SCOP, are o valoare a randamentului de 4. Functii de baza sunt nelipsite, acestea fiind: de racire, de incalzire, de dezumificare, precum si de ventilatie. Este un model dotat si cu tehnologie Wi-Fi, ceea ce reprezinta un aspect demn de luat in calcul. De specificat sunt functiile speciale ale acestuia, precum: functia Turbo, functia de Wi-Fi Control, Auto-curatare, telecomanda, Auto-restart, Functia de mentinere, temperatura de 80C, Functia sleep, functia silent. Nu trebuie lasate deoparte nici functia ECO, mute mode, functia de super ionizare, functia wind, functia ,,follow me”, functia detectare pierdere agent frigorific, dar si functia de diagonisticare automata.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter este modelul care va trebuie avand in vedere cele prezentate: nu consuma mult si este performant. Pretul sau este unul pe masura.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0