Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan

Indiferent daca locuiesti la casa sau la apartament, daca lucrezi intr-un birou mai mare sau mai mic, vara, cand temperaturile se dovedesc extrem de generoasa, este timpul pentru investirea intr-un aparat de aer conditionat, care sa-si faca treaba bine, setand temperatura corespunzatoare. Mai precis, este nevoie de aparatul de aer conditionat mobil Argo Swan, un produs cu un design simplu si atribute bune. (Doar acum la reducere)

Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan

Despre Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan

Partea interesanta este ca acest aparat este ideal pentru orice incapere. In plus, caracterul sau portabil, il face sa fie usor de transportat si mutat dintr-o parte in alta. Designul este unul deosebit de compact, reusind sa atinga performanete bune, chiar si atunci cand se doreste o temperatura cu adevarat joasa sau una mai ridicata.

Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan

Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan, 8000 BTU, Telecomanda, Display, Clasa A, Filtru lavabil, Auto restart, Dezumidificare, Timer, Functia Sleep, Tub evacuare inclus

Referitor la design, se poate spune ca producatorii au preferat un model clasic, bazat pe o combinatie intre alb si negru. Dimensiunile nu sunt mari, tocmai pentru ca aparatul sa poata fi transportat usor. Ganditi-va ca daca asezati produsul intr-o cladire cu birouri, iar colegii doresc sa-l imprumute si ei pentru a se bucura de o temperatura optima de lucru, atunci veti face acest lucru mult mai usor, cu ajutorul unui model mobil, asa cum este Argo.

Despre Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan

Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan – un model de aparat ideal pentru birouri si apartamente

Citeste si despre Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Acelasi lucru este valabil si in locuinte, cand exista mai multi membrii ai familiei. In orice caz, aparatele de aer conditionat mobile au inceput sa fie o varianta mult buna deoarece ofera un plus de confort utilizatorilor. Tocmai de aceea, ele ocupa pozitii de top in cazul vanzarilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Tot din categoria atribute referitoare la design, face parte si o telecomanda. Aceasta permite controlul de la distanta. Astfel, uneori, nu trebuie sa va mutati pentru a va bucura de aerul perfect, ci este suficient sa controlati dispozitivul din telecomanda, dandu-l mai tare sau mai incet. Toate comenzile sunt afisate intuitiv, pe un display.

Timerul nu lipseste dintre dotarile produsului, ceea ce ii permite sa fie programat la orice ora din zi sau din noapte in care doreste utilizatorul. Dincolo de asta, in cazul in care utilizatorul adoarme, iar aerule ste pornit, el nu trebuie sa-si faca griji, deoarece intra in functiune Sleep Mode, adica acea functie care genereaza o temperatura constanta.

Citeste si despre Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter

Filtrul de aer este lavabil in cazul acestui model, in timp ce ventilatorul include 3 trepte de viteza. Iar pentru a evita condensul, acest model dispune de o functie automata ce se ocupa de acest lucru. Este simplu, eficient si rapid.

In orice caz, tineti cont de faptul ca acest model de aparat este recomandat pentru incapere de pana la 32 de m patrati. Pentru suprafete mai generoase, trebuie cautat un model care vine cu o capacitate mai mare. In cazul aparatului de aer conditionat mobil Argo Swan vorbim de 8000 atat capacitatea generala, cat si cea de racire.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Si apropo de eficienta, acest model vine cu un pret accesibil, astfel incat sa si-l permita o categorie generoasa de utilizatori. Pretul include kit de instalare usor si rapid. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0