Whirlpool SPIS 409L Inverter

Pentru cei care isi doresc sa cumpere un aparat de aer conditionat, acum este momentul. In acest sens, noi va oferim o sugestie, aceasta fiind de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter.(cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool SPIS 409L Inverter

Despre Whirlpool SPIS 409L Inverter

Culoarea unitatii interne este argintiul, aceasta fiind o culoare speciala. Lungimea acestei parti interne este de 818 mm. Tot partea interna masoara si o latime de 270 mm. Referitor la inaltimea sa trebuie spus ca este de 217 mm. Unitatea interna are o greutate de 9 kg.

Whirlpool SPIS 409L Inverter

Pachet promo: Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare, Silver + Serviciu de instalare aer conditionat cu kit, Durata instalare 6-9 zile lucratoare

Carcasa unitatii externe este de culoare alba. De asemenea, masoara o lungime de 660 mm. Privitor la latime, trebuie spus ca este de 240 mm. Tot unitatea externa are si o inaltime de 482 mm. Nu trebuie uitata nici greutatea acestei parti, aceasta fiind de 22 Kg.

Despre Whirlpool SPIS 409L Inverter

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter – specificatii si alte aspecte importante

Citeste si despre Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Recomandat pentru incaperi pana la 20 m² si 25 m². Acesta are o capacitate general de 9000 BTU, fiind destul de buna pentru o astfel suprafata. Despre cea de racire trebuie spus ca este de 8871 BTU, fiind indicata pentru incaperea de care dispuneti. Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter are si o capacitate de incalzire de 8212 BTU.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Eficienta energetica la racire a acestuia apartine clasei A+, care va conferi un consum redus de curent. Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter are clasa A la eficienta energetica incalzire, fiind destul de buna. Este un model standard, care se monteaza pe perete, fiind utilizat pentru casa. Filtrul este important, cel pe care il are acesta fiind de tip HD. Despre compresorul pe care il are este rotativ. Include si tehnologia tip inverter

Debit de aer pentru unitatea interna este de 572 m³/h, fiind destul de mult pentru a racori sau incalzi atmosfera. Nivelul de zgomot pentru unitatea interna este de 39 dB. Alte informatii referitoare la eficienta energetica ce trebuie precizate sunt: coeficientul de randament sezonier la racire SEE este de 5.6. De asemenea, coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP este si el de 3.8. Coeficientul randamentului la racire EER este de 2.91. La incalzire, coeficientul randamentului COP este de 3.65.

Citeste si despre Aparat de aer conditionat mobil Argo Swan

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter are cateva functii de climatizare utile, precum: racirea, incalzirea, dezumidificarea, dar si ventilatie. Functii speciale pe care le prezinta sunt: Auto Restart, The 6th Sense, dar si cea de auto-curatare. La alimentare, aceasta utilizeaza o tensiune de 230 V. Capacitate nominala la racire este si ea de 2.59 kW. O alta specificatie tehnica importanta este capacitatea nominala la incalzire, care este de 2.69 kW. Agent de racire al aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter este R410A.

Debit de aer al unitatii externe este de 500 m³/h. Nivelul de zgomot unitate externa este ceva mai redus fata de alte modele, fiind de 49 dB.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

In concluzie, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter este un produs bun, pregatit sa va ofere beneficiile de care aveti nevoie intr-o vara calduroasa. Despre pretul sau trebuie spus ca nu este unul prea mare, astfel ca, daca il doriti, nu trebuie sa mai stati pe ganduri.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0