Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

Va aflati in cautarea unui aparat de aer conditionat nou pentru locuinta dumnevoastra? Avem o recomandare: Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU.(Doar acum la reducere)

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

Despre Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

La racire, acest exemplar nu consuma mult curent eelctric itrucat are o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceata fiind de tipul clasei A++. Este necesar de specificat faptul ca acest exemplar are si o eficienta energetica la incalzire de tip clasei A. Temperatura minima de operare racire a acestui exemplar (-°C) este de – 10° C.

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru 3-Care‎ Auto Clean, 2-Step Cooling, AR12NXFPEWQNEU, R32, Alb

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU este un model standard a carui suprafata de montare este peretele. Acest model este recomandat pentru incaperi pana la 35 m². Important de precizat este faptul ca acest model are o capacitate generala de 12000 BTU, iar cea de racire si de incalzire avand aceeasi valoare.

Despre Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU – despre unitatea interna si externa si alte componente

Citeste si despre Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU are o temperatura maxima de operare racire (°+C) de 46° C. De asemenea, este important de precizat si faptul ca acest model are o temperatura minima de operare incalzire (°-C) este de -15° C.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU are o temperatura maxima de operare incalzire de + 24° C. Tipul filtrului pe care il detine acest model este unul destul de bun, acesta fiind Antibacterian, Anti-alergic si Auto-curatare. Compresorul pe care il are acesta este de tip Digital Inverter 8-POLE. Treptele pe care le include acest model sunt de 5, avand si un inverter in dotarea sa.

Despre unitatea interna este important de precizat faptul ca are un indice de dezumificare (l/h) de 1.5. Mai mult decat atat, este necesar de precizat si faptul ca acest model are si un debit de aer pentru unitatea interna de 678 m³/h. Nivelul de zgomot pe care il are unitatea interna este de 42 Db, 21 Db. In ceea ce priveste culoarea partii interne trebuie spus ca este albul. In ceea ce priveste lungimea de care dispune acest model trebuie spus ca este de 820 mm. Este important de stiut si faptul ca detine o latime de 215 mm partea interna. Tot despre aceasta parte este necesar de precizat faptul ca are o inaltime de 285 mm. Greutatea pe care o are unitatea interna este si ea de 8 Kg.

Citeste si despre Star-Light ACM-09ARWI

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU are cateva caracteristici referitoare la eficienta energetica dupa cum urmeaza: coeficient randament sezonier la racire SEER este de 6.1, iar cel sezonier la la incalzire SCOP este de 3.8. Coeficient randament la racire EER are o valoare de 2.87, iar cel la incalzire COP este de 3.68.

Demne de luat in considerare sunt si functiile de climatizare pe care le are acesta, acestea fiind: racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare. Este important de stiut si faptul ca acest aparat de aer conditionat are si cateva functii speciale, acestea fiind: Auto Restart, Fast Cool, Auto-curatare, Telecomanda, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

In ceea ce priveste tensiunea la alimentare pe care o are acest model trebuie spus ca este de 220 V, 240 V. La racire, acest model are un consum nominal de 1220 W. Incalzirea are si ea un consum de 950 W. Este importanta si capacitatea nominala la racire pe care o are acesta despre care trebuie spus ca este de 3500 W, aceeasi valoare fiind si pentru incalzire. Are un agent de racire de tip R32. Partea externa a acestui model prezinta urmatoarele trasaturi: un nivel de zgomot de 48 dB, culoare alba, precum si o lungime de 660 mm. Latimea pe care o are acest exemplar este de 242 mm. Este important de spus si faptul ca acest model are o inaltime de 475 mm. Greutatea pe care o are aceasta parte a modelului este de 22.5 Kg. Astfel, acest model este un aparat care merita cumparat avand in vedere trasaturile pe care le are.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0