Star-Light ACMP-09A

Pentru cei care s-au saturat de vara, de temperaturile care fac ca mercursul sa sara din termometre, avem o recomandare: un aparat de aer conditionat mobil, precum modelul Star-Light ACMP-09A. Acest produs nu doar ca raceste sau incalzeste bine o incapare, ci vine si cu un design destul de placut. Acesta mizeaza pe simplitate. (Doar acum la reducere)

Star-Light ACMP-09A

Despre Star-Light ACMP-09A

Modelul de aparat de aer conditionat este definit de linii simple, colturi curbate si o culoare simpla, usor de asortat: alb. Acest aparat de aer conditionat se aseaza in orice incapere in care are nevoie utilizatorul, fiind tot mai des o dotare nelipsita din birouri. El se adreseaza celor care trebuie sa petreaca foarte mult timp intr-un loc si au nevoie de un aer curat.

Star-Light ACMP-09A

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A, 9000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse

Pentru a intelege mai exact cum functioneaza aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A, am pregatit o descriere mai amanuntita mai jos.

Despre Star-Light ACMP-09A

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A – despre un produs care chiar merita investitia

Citeste si despre Heinner HAC-12CWF-BK

Capacitatea de racire de care dispune acest aparat de aer conditionat este 9000BTU. Aceasta poate face fata cu brio incaperilor de 12 – 18 mp, ceea ce este suficient in cazul locuintelor obisnuite. Tododata, in cazul acestui aparat de aer conditionat exista si o functie inteligenta cu rol de dezumidificare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Ea mentine aerul in parametrii optimi, astfel incat sa nu apara probleme pentru utilizatori. De exemplu, umiditatea are rolul de a cauza dureri de cap, iritatii la nivelul ochilor sau nusului. In plus, tot umiditatea afecteaza si sistemul imunitar al organismului. Montajul acestui aparat de aer conditionat este foarte simplu de realizat. De cele mai multe ori, echipa care se ocupa de acest lucru vine din partea furnizorului, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utolizator.

Functia Jet este nelipsita in cazul aparatului si are rolul de a raci incaperea foarte rapid. Daca de exemplu intentionati sa asezati aparaul intr-o sala de conferinte sau sedinte si va doriti un aer proaspat care sa permita celor care iau parte la sedinta sa se bucure de un aer proaspat, cu o temperatura optima, atunci aveti nevoie de functia Jet, care se ocupa de acest lucru.

Citeste si despre Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Filtrul acestui aparat de aer conditionat este lavabil, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizator. Eficienta de racire a facut ca profesionistii sa situeze produsul in clasa A. Totodata, pentru o folosire usoara, aerul conditionat nu vine singur, ci este insotit de un kit de instalare.

Nivelul de zgomot al acestuia este de 65 dB. Nu este un produs silentios, dar nici unul deosebit de deranjant. In ceea ce priveste dimensiunile, aceastea sunt optime: 454 mm lungime unitate interna, 365 mm latime unitate interna, 700 mm inaltime unitate interna. Greutatea este potrivita si este de 26,6 kg. Dezumidificarea atinge pe ura nivelul de 1,2 l.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Tot dintre dotarile produsului face parte si un timer. Acesta permite setarea timpului de racire sau incalzire a incaperii, dupa bunul plac al utilizatorului. Comenzile sunt afisate intuitiv pe un disply, acesta avand un aspect modern si cochet. Pretul produsului nu este mare, ci este stabilit in raport cu dotarile acestuia.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0