Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Pentru cei care isi cauta un aparat de aer conditionat pentru locuintele lor avem o recomandare: Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU.(Doar acum la reducere)

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Despre Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Suprafata de montare a acestui exemplar este peretele, acesta putand fi asamblat in orice loc. Este recomandat pentru incaperi de pana la 35 m². Referitor la capacitate generala a acestuia este necesar de spus faptul ca este de 12000 BTU.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Smart control Wi-Fi, Easy Filter Plus, AR12NXWSAURNEU, R32, Alb

Va asigura o racire cat mai buna a incaperii avand in vedere faptul ca acesta are o capacitate de racire de 12000 BTU. Aceeasi valore o are si capacitate de incalzire a aparatului. Eficienta energetica la racire a acestui model se incadreza in clasa de eficienta energetica A++. Aceasta va garanta un consum redus de curent electric, ceea ce inseamna ca veti fi face economii din acest punct de vedere. Eficienta energetica incalzire a modelului este de tipul clasei A. Temperatura minima de operare racire (-°C) a modelului este de -10 °C.

Despre Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU – despre partea tehnica

Citeste si despre LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are o temperatura maxima de operare racire (°+C) de 46° C. Temperatura minima de operare incalzire (°-C) este de -15°C. Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) este 24°C. Tipul filtrului acestui model este unul destul de bun, acesta fiind de tip Antibacterian, Anti-alergic, Auto-curatare , Easy Filter Plus. Este necesar de precizat faptul ca acest exemplar are un compresor destul de bun, acesta fiind de tip Digital Inverter 8-POLE.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are un ventilator cu 5 trepte. Debitul de aer al unitatii al unitatii interne a acestui model este de 648 m³/h. Acest model include si un nivel de zgomot pentru unitatea interna care este de 40 dB si 19 dB. Unitatea interna este de culoare alba. Lungimea unitatii interne este de 826 mm. Despre latimea pe care o are este necesar de precizat faptul ca masoara 261 mm. Inaltimea aparatului este de 261 mm, iar greutatea acestuia este de 9.5 Kg.

Coeficient randament sezonier la racire SEER este de 6.1. Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP are o valoare de 3.8. Important de precizat este faptul ca acest model are un coeficient randament la racire EER de 2.87. De asemenea, coeficient randament la incalzire COP este de 3.68.

Citeste si despre Whirlpool SPIW312A2WF

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are cateva functii la climatizare importante, acestea fiind racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare. Din dotarea acestui aparat modern nu lipseste nici coexiunea Wi-Fi.

Referitor la functiile speciale ale acestui exemplar trebuie spus ca sunt unele destul de bune, precum: Auto Restart , Fast Cool, Auto-curatare, Telecomanda, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool Quiet, Indicator curatare filtru, Display temperatura interior. De precizat este faptul ca acest exemplar are o tensiune la alimentare destul de buna: 220 V si 240 V. De asemenea, trebuie spus faptul ca acest exemplar detine si un consum nominal la racire de 1220 W. La incalzire, consumul nominal va fi de 950 W. Despre capacitatea nominala la racire trebuie spus ca este de 3500 W. In ceea ce priveste capacitatea nominala la incalzire trebuie spus ca este de 3500 W. Are si un agent de racire care este de R32.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are un nivel de zgomot de 46 dB. Culoarea unitatii externe este de albul, iar lungimea pe care o are este de 660 mm. Latimea pe care o are aceasta parte a aparatului este de 242 mm. Inaltimea aparatului este si ea de 475 mm. Greutatea sa este de 22.5 Kg. Acest model are un pret destul de bun, iar caracteristicile sale il recomanda.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0