LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3

Va ganditi sa cumparati un aparat de aer conditionat pentru locuinta dumnevoastra? Avem un model care va va oferi rezultate bune, acesta fiind Aparat de aer conditionat LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3.

Aparat de aer conditionat LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 se poate monta pe perete, fiind recomandat pentru incaperi pana la 35 m².Este important de spus faptul ca acest exemplar are o capacitate generala de 12000 BTU, iar cea de racire este de 11950 BTU. Pe langa asta, detine si o capacitate de incalzire de  13658 BTU.

LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3

Aparat de aer conditionat LG Standard 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 10 ani garantie compresor, Filtru protectie Dual, Controlul energiei active, S12EQ Dual Inverter, R32

Avand in vedere faptul ca acest exemplar are o clasa de eficienta energetica A++ pentru eficienta nergetica la racire, putem spune ca acest model nu va consuma mult curent. Despre capacitatea de eficienta energetica la incalzire trebuie mentionat faptul ca aceasta este de tip A+.

Aparat de aer conditionat LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 – despre partea tehnica

Temperatura minima de operare racire (-°C) este de -10, iar cea maxima de operare racire (°+C) este de 48. Aparat de aer conditionat LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 are o temperatura minima de operare incalzire (°-C) de -10. Este necesar de spus si faptul ca temperatura maxima de operare incalzire (+°C) este de 24.

Filtrul pe care il are acest produs este destul de bun, acesta fiind de Lavabil, Antibacterian, Anti-praf. Desigur ca are si un compresor, aceta fiind de tip BLDC Twin Rotary. Are si 6 trepte pentru ventilator, precum si un inverter. Unitatea interna a acestui produs are un indice de dezumificare de 1.3. Debitul de aer al unitatii este unul destul de bun, acesta fiind de 750 m³/h. Acest exmite un nivel de zgomot de 19 Db, acesta fiind unul destul de scazut. Este de culoare alba, iar lungimea sa este de 837 mm. In plus, latimea acestui dispozitiv este de 308 mm. Ca inaltime, acesta masoara 189 mm, iar greutatea este de 8.7 Kg.

Aparat de aer conditionat LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 are un coeficient randament sezonier la racire SEER de 6.6, iar cel sezonier la incalzire SCOP este de 4. Despre coeficient randament la racire EER este necesar de spus faptul ca este de 3.24. Coeficient randament la incalzire COP a acestui model are o valoare de 3.81.

Atunci cand vine vorba despre functiile de climatizare trebuie spus ca sunt destul de bune, acestea fiind: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare. Drept functii speciale ale acestuia mentionam: Sleep / Night mode, Auto Restart, Energy Display, Auto-curatare, Telecomanda, Jet Cool/Heating, Baleiere automata 2 directii, Activ Energy Control, Low noise 19 db, Protectie anticoroziva Gold Fin.

Aparat de aer conditionat LG Standard S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 detine o tensiune la alimentare de 230 V. Despre consumul nominal la racire pe care il are acest model trebuie spus ca este de 1080 W. La incalzire, acest consum este de           1050 W. Despre capacitatea pe care o are aparatul la racire este necesar de spus faptul ca este de 3500 W.

Capacitate nominala la incalzire este de  4000 W. Agentul de racire al acestu dispozitiv este de R32. Despre unitatea externa a acestuia trebuie spus ca are un debit de aer de 1620 m³/h. Ca nivel de zgomot al sau trebuie spus ca este unul destul de bun, acesta fiind de 48 dB. Culoarea sa este albul, iar lungimea de carte dispune acesta este de 717 mm. Mai are si o latime care masoara 483 mm. In ceea ce priveste inaltimea de care beneficiaza modelul este necesar de spus faptul ca este de 230 mm. Cantareste 25.1 Kg. Despre pretul sau trebuie spus ca este unul potrivit.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0