Beko BRVPG090

Regulile pentru pastrarea unei locuinte curate spun ca ar trebui, pe langa stergerea prafului, spalarea podelelor, aerisirea sa corespunzatoare zi de zi, si instalarea unui aparat de aer conditionat care sa asigure temperatura ideala, indiferent daca intentionati sa va relaxati, sa lucrati sau sa stabiliti o intalnire in camera respectiva. Iar in acest sens, o treaba buna este facuta de aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090, un model care se pricepe la stabilirea temperaturii. (Doar acum la reducere)

Beko BRVPG090

Despre Beko BRVPG090

Avand in vedere faptul ca aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090 se aseaza pe perete, intr-o zona foarte usor vizibila, trebuie sa discutam putin si despre aspectul sau. Acesta are culoarea alba, ceea ce reprezinta o veste buna pentru toti utilizatorii, deoarece el este usor de asortat cu orice nuante folosite pentru zugravirea peretilor. Dincolo de asta, dimensiunile sale sunt destul de compacte, pentru a lasa loc pentru tablouri sau alte decoratiuni ce se aseaza pe perete.

Beko BRVPG090

Aparat de aer conditionat Beko BRVPG090, 9000 BTU, Clasa A++, 2 filtre densitate mare, filtru Silver Ion, Bio filtru, Zone Follow, R32, kit instalare inclus

Insa, nu doar designul reprezinta un plus pentru acest dispozitiv de racire sau incalzire a unei incaperi, ci si celelalte detalii referitoare la functii si performante. Iata despre ce este vorba.

Despre Beko BRVPG090

Aparat de aer conditionat Beko BRVPG090 – alegeti temperatura ideala cu ajutorul lui Beko

Citeste si despre Whirlpool SPIW 412L

Aparatul face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica. De fapt, vorbim de un mare avantaj pentru utilizatori, deoarece, de regula, aparatele de aer conditionat consuma destul de mult. Ele fac parte din clasa A sau, cel mult, A+. Insa, nu este si cazul acestui model bun.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Dincolo de asta, suprafata pe care o acopera aceste aparat de aer conditionat este destul de generoasa, el avand o capacitate de 9000 BTU. Vorbim in acest caz de capacitatea generala. Cea de racire este de 8871 BTU, iar cea de incalzire este de 7165 BTU.

De remarcat este faptul ca aparatul de aer conditionat asigura performante si la -10 grade. Astfel, daca iarna temperaturile nu sunt deloc generoase, acestea ajungand la mai putin -10 grade, aparatul tot isi face treaba bine, fara a provoca probleme.

Citeste si despre Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

Functia numita Zone Fllow este cea determina o temperatura constanta, mentinuta in incaperea in care este pornit aerul. SelfClean este o alta functie care impiedica formarea bacteriilor sau a mucegaiului, doua probleme destul de frecvente in cazul celor care folosesc aparatul de aer conditionat. Totodata, dintre dotari face parte si un filtru cu o densitate mare, anti-praf.

Si apropo de economisiri, dincolo de natura economica a produsului, adica faptul ca el face parte din clasa A++, putem vorbi si de faptul ca el determina o temeperatura apropiata de cea de afara, ceea ce il face in acelasi timp sa si economiseasca. O alta functie demna de mentionat este cea care poarta denumirea de Sleep Mode. Functia reprezinta tot un mod economic si determina o temeperatura care creste constant, astfel incat utilizatorul sa se poata odihni perfect, chiar si atunci cand aerul este pornit.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Pretul pe care utilizatorul il plateste pentru aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090 nu este mare, ci este un pret care corespunde in totalitate dotarilor.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0