Whirlpool SPIW312A2WF

Se apropie venirea verii si orice familie are nevoie de un parat de aer conditionat pentru a racori incaperile pentru a va putea odihnie pe timpul noptii si pentru a va relaxa pe timpul zilei. Daca va aflati in cautarea unui astfel de model avem o recomandare pentru dumneavoastra, acesta fiind modelul de aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF.(Doar acum la reducere)

Whirlpool SPIW312A2WF

Despre Whirlpool SPIW312A2WF

Acest exemplar se monteaza pe perete si este recomandat pentru incaperi de pana la 25 m². Important de spus despre acest model este faptul ca are o capacitate generala de 12000 BTU. Referitor la capacitatea de racire de care dispune acesta trebuie spus ca este de 11942 BTU.

Whirlpool SPIW312A2WF

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Control Wi-Fi, 6Th Sense, Filtru HEPA + Catechin, Control umiditate, R32

Trebuie spus faptul ca este un model care nu consuma mult curent electric intrucat detine clasa de eficienta energetica A++ la racire, astfel ca veti putea face economii din acest punct de vedere. De asemenea, la incalzire aceasta este de tip A+.

Despre Whirlpool SPIW312A2WF

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF – informatii importante depsre partea interna si functiile sale

Citeste si despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF are o capacitate de incalzire de 13648 BTU, care este destul de mare. Temperatura minima de operare racire este de 15 -°C.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Cea de operare incalzire este de 10 °- C. Tipul filltrului acestui model este de tipul: HD, HEPA, Silver Ion. Compresorul pe care il are acest exemplar este de tip Inverter Rotary. Coeficient randament sezonier la racire SEER are o valoare de 6.1. In plus, are si un coeficient randament sezonier la incalzire SCOP de 4.

Acest model are functiile de climatizare: Racire, Incalzire Ventilatie, Dezumidificare, acestea fiind diverse. Nu ii lipseste nici tehnologia Wi-Fi, ceea ce inseamna ca este un model modern si usor de folosit.

Citeste si despre Whirlpool SPIW 422 Inverter

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF are urmatoarele functii speciale, pe care le puteti folosi ori de cate va fi nevoie: Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Functia Jet, The 6th Sense, Auto-curatare, Telecomanda, Dezghetare automata, Super Silent, Climazone 1.1. Despre acest exemplar mai trebuie spus faptul ca are si o tensiune la alimentare de 230 V. La racire, capacitatea normala a acestuia este de 1060 W. Cea folosita la incalzire este si ea de 1025 W. Referitor la agentul de racire al acestui exemplar trebuie spus ca este R32.

Unitatea externa a acestui model este alba, iar lungimea sa este de 715 mm. Referitor la latimea sa este necesar de spus faptul ca este de 242 mm. Referitor la inaltimea pe care o detine acest model trebuie spus ca este de 480 mm. Este necesar de precizat faptul ca are si o greutate de 29 Kg. Despre acest model trebuie precizat faptul ca detine o functie care va monitoriza consumul de energie astfel incat acesta sa fie unul optim. Astfel, economia pe care o veti face va fi cu pana la 14% fata de alte modele.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Asadar, acest model de aparat este unul potrivit pentru orice familie care are nevoie pe timpul verii sa racoreasca incaperile casei. Pretul sau este unul potrivit avand in vedere caracteristicile pe care le are.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0