Star-Light ACM-09FORS

Aveti nevoie de un aparat de aer conditionat pentru locuinta dumnevooastra care sa incalzeasca incaperea atunci cand e racoare si sa raceasca atunci cand este prea cald. (Doar acum la reducere)

Star-Light ACM-09FORS

Despre Star-Light ACM-09FORS

Un astfel de aparat de aer conditionat pe care il recomandam este Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS.

Star-Light ACM-09FORS

Aparat de aer conditionat Star-Light, 9000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-09FORS Inverter, Alb

In zilele calduroase de vara este indicat sa aveti un aparat de aer conditionat in locuinta dumnevoastra de care sa va bucurati atunci cand este frig sau prea cald.

Despre Star-Light ACM-09FORS

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS – trasaturi importante ale acestui model

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS este un model ce se utilizeaza pentru casa. Suprafata pe care se monteaza acesta este peretele, fiind recomandat pentru incaperi care au 12 m2 si 18 m2. Despre capacitatea generala a acestuia trebuie spus ca este de 9000 BTU. Aceeasi valoare de 9000 BTU o are si capacitatea de racire a sa. In plus, detine o capacitate de incalzire de 10000 BTU. La racire, eficienta energetica a acestuia este destul de buna, clasa de eficienta fiind de tip A++. Eficienta energetica la incalzire a acestuia este de tipul clasei A+. Filtrul modelului este de tip lavabil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Compresorul este de tip rotativ, iar treptele ventilatorului sunt in numar de 3. Acest model are si un kit de instalare inclus. Debitul de aer al unitatii interne este 430 m3/h. Despre nivelul de zgomot produs de partea interna trebuie spus ca este de 25 dB, 29.5 dB, 34 dB, 40 dB. Culoarea unitatii interne a acestui model este albul. Despre lungimea acestei parti trebuie stiut ca este de 715 mm.

Latimea pe care o are Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS este de 194 mm. Despre inaltimea aparatului trebuie spus ca este de 285 mm. In ceea ce priveste greutatea sa trebuie spus ca este de 6.8 kg.

Citeste si despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS are un coeficient randament sezonier la racire SEER de 6.2. De asemenea, acest model are si Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP de 4. Privitor la functiile de climatizare ale acestuia trebuie spus ca sunt de racire, incalzire, ventilatie si dezumificare. Functiile speciale ale sale sunt timer, sleep, auto restart, precum si autodiagnosticare. Tensiunea la alimentare a aparatului este de 230 V. Consumul normal la racire al exemplarului este de 1240 W.

La incalzire acesta este de 1200 W. Agentul de racire al acestuia este R32. Referitor la debitul de aer al unitatii externe a acestui exemplar Star – Light ACM-09FORS trebuie spus ca este de 1800 m³/h. Nivelul de zgomot al unitatii externe trebuie spus ca este de 61 db. Despre culoare unitatii externe trebuie mentionat faptul ca este tot albul, iar lungimea acesteia este de 770 mm. Latimea sa este si ea de 300 mm. In plus, acest model are o unitate externa care cantareste 25.2 kg. Bucurati-va de o temperatura potrivita cu ajutorul modelului de aparat de aer conditionat Star – Light ACM 09FORS, acesta avand si functia Inverter.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FORS este un model care va va placea cu siguranta, iar pretul sau este unul destul de bun.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0