Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G

Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G este un exemplar recomandat pentru cei care au nevoie de un produs de calitate si cu numeroase trasaturi bune. (Doar acum la reducere)

Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G

Despre Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G

O prima caracteristica improtanta de stiut despre acest model este reprezentata de caracteristicile sale speciale pe care le are, acestea fiind: Follow me, Super cool, Sweet dreams, Cold Catalyst Filter, IECO Mode, Gear Change, Louver Position Memory, GA Stepless, Diamond-edged Casing, Certificat Eurovent, Flash Cooling & Heating, High Density Filter, Wi-Fi adaptabil. Aceste trasaturi fac din el un model modern si eficient.

Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G

Aparat de aer conditionat Midea Blanc, 12000 BTU, Clasa A++, iECO Mode, Follow Me, Sistem dublu purificare

Nelipsit este agentul de racire pe care il are acesta despre care tebuie spus ca este de R410A. Unitatea externa de care dispune dispozitivul are un nivel de zgomot de 56 dB. Culoarea sa este albul, iar lungimea sa este de 770 mm. Are si o latime de 300 mm.

Despre Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G

Ce detalii trebuie sa cunoasteti despre modelul de Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G ?

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Pe de alta parte, este importanta si tensiunea pe care o are acest model in momentul alimentarii, aceasta fiind de 220 V si 240 V. Referitor la consumul nominal la racire de care beneficiaza modelul trebuie spus ca este 1256 W. La incalzire, acesta va fi de 1186 W.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G are o unitate externa cu o inaltime de 555 mm. Greutatea sa este de 25.5 Kg. In ceea ce priveste suprafata pentru a fi montat acesta este recomandat ca aceasta sa fie de 35 m². Despre capacitatea pe care oa re acesta este necesar de stiut ca este de 12000 BTU. Functia de racire va actiona cu o capacitate de 12000 BTU si 14000 BTU. De asemenea, capacitatea de incalzire este de 13000 BTU si 14400 BTU.

Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G are o eficienta energetica la racire de tipul clasei A++, ceea ce inseamna ca a avea un consum cat se poate de scazut de curent electric. In privinta racire, eficienta energetica este asigurata de clasa de tip A+. Temperatura minima de operare racire a aparatului este de – 15° C, iar cea maxima este de -50° C. De precizat este si faptul ca acest model are o temperatura minima de operare incalzire de -15° C. In plus, temperatura maxima de operare incalzire este si ea de 30° C.

Citeste si despre Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1-QRD0G prezinta in componenta sa si un filtru de tip Antibacterian, Anti alergic si Anti praf. Compresorul pe care il are este Inverter Quattro. Treptele ventilatorului sunt in numar de 5, prezentand si un inverter.

Unitatea interna prezinta si ea cateva caracteristici importante. Este vorba despre debitul de aer, acesta fiind de 600 m³/h. Nivelul de zgomot este de 41.5 dB, iar culoarea este albul. Lungimea unitatii interne este de 805 mm. Este importanta si latimea pe care o are acesta, despre care trebuie stiut ca este de 205 mm. Ca inaltime, acesta masoara 285 mm. Greutatea acestui model este de 7.5 Kg.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Randamentul sezonier la racire SEER al acestui produs are un coeficient de 6.1, iar cel la incalzire este de 4. Functiile sale de climatizare sunt: incalzire, racire, ventilatie si dezumificare. Acest model isi merita toti banii, avand in vedere dotarile de care dispune.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0