Whirlpool SPIW 312L

Un model de aparat de aer conditionat pentru o familie care are nevoie de un astfel de produs este aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L.(Doar acum la reducere)

Whirlpool SPIW 312L

Despre Whirlpool SPIW 312L

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L este potrivti pentru incaperi pana la 30 m² si 35 m². Referitor la capacitatea generala a acestuia trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 12000 BTU. Capacitatea de racire de care dispune acest model pentru a raci incaperea este de 11601 BTU, aceasta fiind una cat se poate de buna.

Whirlpool SPIW 312L

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD + Active Carbon, R32

De precizat este si faptul ca acest model dispune si de o capacitate de incalzire destul de buna pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de o atmofera calda atunci cand veti avea nevoie, aceasta fiind de 13307 BTU.

Despre Whirlpool SPIW 312L

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L – cateva detalii ce trebuie stiute

Citeste si despre HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Este important de precizat si faptul ca acest model nu consuma mult curent electric, ceea ce reprezinta un mare plus pentru orice familie. Acest lucru se datoreaza clasei de eficienta energetica A++ la racire. Despre clasa de eficienta energetica la racire trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de tip A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Temperatura minima de operare racire (-°C) este de – 15° C. Despre temperatura minima de operare incalzire (°-C) trebuie spus ca este de – 10° C. Este important de spus faptul ca acest model are si un filtru de carbon care este unul destul de bun, acesta fiind de HD Filtru si Active Carbon. Mai trebuie spus si faptul ca acest exemplar are si un compresor de tip Inverter Rotary. Mai trebuie spus si faptul ca acest model are si un ventilator cu 3 trepte, acestea find unele utile. Pe langa asta, modelul are si un inverter util. Referitor la unitatea interna este necesar de precizat faptul ca indicele de dezumificare (1/h) este de 1.2. Despre debitul de aer al unitatii interne trebuie spus ca este de 1600 m³/h.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L are un nivel de zgomot al unitatii interne de 19 dB. Despre culoarea acestei parti este necesar de specificat faptul ca este albul, iar lungimea pe care o detine acesta este de 818 mm. Cat despre latimea pe care o detine partea interna a acestui model trebuie spus ca este de 217 mm. De asemenea, este necear de specificat faptul ca acest model are si o inaltime de 270 mm, iar greutatea sa este de 8 Kg.

Citeste si despre Carrier IPLUS 42QHC012DSA/38QHC012DS

Tot la capitolul eficienta mai trebuie specificat si faptul ca are un coeficient randament sezonier la racire SEER de 6.1. Este improtant de stiut si faptul ca are si un coeficient randament sezonier la incalzire SCOP de 4. Coeficient randament la racire EER este de 2.98, iar coeficient randament la incalzire COP este de 3.61.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L prezinta urmatoare functii de climatizare: racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare. Cat despre functiile speciale, trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: Timer Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Functia Jet, The 6th Sense, Auto-curatare, Telecomanda, Dezghetare automata, Super Silent. Desigur ca prezinta si o tensiune la alimentare, aceasta fiind de 230 V. La racire, acest model are un consum nominal de 195 kW. Despre cea la incalzire trebuie spus ca este de 980 kW. Capacitatea nominala la racire a acestui model trebuie spus ca este de 1190 W, iar cea la incalzire este de 1140 W. Agentul de racire pe care il are acest exemplar este R32.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L are o unitate externa cu o lungime de 660 mm, culoarea sa fiind albul. Cat despre latimea acesteia este important de spus faptul ca este de 242 mm. Inaltimea pe are o masoara acesta parte este de 242 mm. Inaltimea este de 482 mm, iar greutatea este de 23 Kg. Pretul acestui model este convenabil.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0