Whirlpool SPIS 412L

Aparatele de aer conditionat de la Whirlpool sunt unele bune. Poate ca ele nu beneficiaza de acelasi renume precum o fac masinile de spalat sau frigiderele gigantului american, dar in tot cazul, vorbim despre niste modele competente si pentru toate buzunarele (sau mai bine spus, cu preturi variate, pentru a multumi pe toata lumea). Whirlpool SPIS 412L Inverter este un model mai aratos dintre cele pe care le ofera firma. In ceea ce priveste dotarile, se afla cam la acelasi nivel la care regasim orice aparat decent de la Whirlpool sau de la oricare alt producator mare, dar in termeni de design, acesta chiar este mai placut. Dar sa vedem si mai exact cum se descurca.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool SPIS 412L

Despre Whirlpool SPIS 412L

Whirlpool SPIS 412L Inverter este un aparat de aer coditionat cu pret decent. Fara sa fie extrem de ieftin, acesta este totusi mai mult decat potrivit pentru buzunarele romanilor. Si din pacate, in categoria lui de pret, nu regasim atat de multe aparate care chiar sa te incante prin modul in care arata. Acesta arata insa diferit si astfel putem nota un important punct in plus inca de la inceput.

Whirlpool SPIS 412L

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare, Silver

Daca in ceea ce priveste modelul in sine, Whirlpool SPIS 412L Inverter nu este chiar atat de original, culoarea il face sa iasa in fata. Carcasa este in culoarea inoxului (desi materialul ramane un plastic simplu) si chiar o schimbare mica asa cum este aceasta poate sa aduca un aspect si mai placut in orice camera. De asemenea, aparatul are si un mic ecran LCD unde este afisata temperatura din camera.

Despre Whirlpool SPIS 412L

Functioneaza normal si raceste suprafete medii

Citeste si despre Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Exista si o parte mai putin buna la acest model, una care nu tine de design cat mai mult de modul in care el a fost echipat. Astfel, Whirlpool SPIS 412L Inverter nu vine si cu kit de instalare inclus, asa ca pe langa costul aparatului si montaj, va mai trebui sa scoti din buzunar cateva sute de lei (2 sau 3, nu multe) pentru cabluri si tuburi de legatura. Toate firmele mari fac insa asta, deci pana la urma, lipsa kit-ului este pretul platit pentru a ajunge la un brand mare si mai de incredere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparatul este unul cu o putere medie de racire, situatia la 12 000 BTU (aceeasi putere are si la incalzire). Este foarte bun pentru a acoperi un aparatament mai mic si chiar mai potrivit pentru o garsoniera. Oricum, pentru puterea lui (si cand iti cumperi un aparat de aer conditionat, ar trebui sa te orientezi catre unul perfect pentru spatiul pe car il ai), vine cu destule functii si astfel lucrurile stau bine in general.

Whirlpool sunt celebri si pentru pentru ca isi doteaza aparatele cu sisteme care in general poarta numele de Al saselea simt. Acesta este prezent si aici, dar influenta lui nu este nici pe departe chiar atat de mare. Sistemul face lucruri, dar nu lucruri pe care nu le intalnim si in alte parti. Spre exemplu, seteaza modul de functionare, indeplineste functia de auto-diagnosticare, opreste aparatul sau il pune sleep mode. Toate acestea sunt utile, dar nu reprezinta nimic special.

Citeste si despre Star-Light ACM-12FORS

Whirlpool SPIS 412L are si motor de tip inverter, care ii asigura o mai mare eficienta energetica, dar si o racire mai rapida a aerului (de asemenea, este mai putin zgomotos). In plus, vine cu un filtru bun, din carbon, care pastreaza 90 % din impuritatile din aer si elimina mirosurile din camera. Sistemul de dezumidificare este si el prezent, decent, dar nu foarte special. Nu exista sistem de control prin Wi fi, dar acesta nici nu era 100 % necesar.

Whirlpool SPIS 412L este un aparat mai mult decat decent. In primul rand, acesta arata chiar foarte bine si aduce in plus la nivel vizual in orice camera ar fi instalat. Dar niciun aparat nu ar trebui sa fie cumparat doar dupa modul in care arata. Din fericire, modelul nu are caracteristici dezamagitoare, fiind o solutie buna pentru oricine vrea sa raceasca eficient o suprafata medie. Whirlpool, fiind o firma mare, practica totusi niste preturi decente, ceea ce se vede si aici.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Totusi, parca ar fi mers si vreo cateva caracteristici in plus, doar design-ul fiind un punct deosebit. Dar pana la urma, e bine si asa, cu Whirlpool SPIS 412L avand parte de un aparat de aer conditionat la pret bun, care consuma putin si care raceste/incalzeste eficient.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0