Star-Light ACM-18WIFI

Clima se incalzeste de la an la an, ajungand sa ne confruntam cu temperaturi extreme. Verile aduc astfel temperaturi foarte ridicate, devenind aproape imposibil sa rezistam fara un aparat de aer conditionat. (oferta de AZI aici)

Star-Light ACM-18WIFI

Despre Star-Light ACM-18WIFI

Modelele actuale au functii avansate si permit nu doar mentinerea unor temperaturi placute, ci si sporirea confortului general. Aparatele fac totul mai simplu si mai comod pentru utilizator. Star-Light ACM-18WIFI este un model cu o capacitate de 18000 BTU, dotat cu wifi si tehnologii avansate.

Star-Light ACM-18WIFI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

Star-Light ACM-18WIFI este potrivit pentru a face fata unui apartament cu doua camere. Capacitatea sa de 1800 BTU este exploatata cel mai bine atunci cand unitatea interioara este asezata intr-o zona centrala, astfel incat aerul sa ajunga usor in toate camerele.

Despre Star-Light ACM-18WIFI

Design si functii moderne

Citeste si despre Samsung AR12MSFHBWKNEU

Acest aparat de aer conditionat beneficiaza de un compresor cu Inverter, care creste eficienta de functionare in timp ce reduce vibratiile, zgomotul si consumul. Temperatura dorita este atinsa astfel mai rapid si mai silentios. Pentru ca am mentionat si consumul, merita sa spunem ca model se incadreaza in clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire. Consumul este redus, asa ca facturile nu vor determina plati mari. Totodata, randamentul sezonier pentru racire SEER este de 6.8, in timp ce randamentul sezonier pentru incalzire SCOP este de 4.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparatul este dotat cu functii de racire, incalzire si dezumidificare, putand in folosit in orice anotimp. De foarte multe ori, nivelul ridicat de umiditate din camera determina aparitia durerilor de cap, iritatiilor si alergiilor. Bacteriile si fungii adora mediile umede, asa ca este recomandat sa mentinem sub control nivelul de umiditate.

Ventilatorul are 3 trepte de viteza, iar pozitia flapsurilor este retinuta, pentru a putea reveni de fiecare data dupa oprire la aceleasi setari. Debitul de aer pentru unitatea interna este de 750 m3 pe ora. Unitatea interna are un design foarte elegant, avand dimensiuni slim si un aspect modern. Unitatea are dimensiunile de 965 x 215 x 319 mm. Aceasta este complet alba si are linii usor rotunjite.

Citeste si despre Star-Light ACM-12WIFI

Una dintre cele mai utile functii aparute in ultima perioada pe piata de aparate de aer conditionat este cea de control la distanta. Star-Light ACM-18WIFI se aliniaza standardelor recente si integreaza si el aceasta functie. Datorita tehnologiei wifi, aparatul poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii, oriunde te-ai afla.

Aparatul poate fi astfel pornit inainte de a ajunge acasa, astfel incat sa gasesti o temperatura perfecta. Functia este utila si in cazul in care ai musafiri anuntati din timp scurt, ori in cazul in care ai nevoie sa pornesti de la distanta aparatul bunicilor sau parintilor. Se intampla de multe ori ca tehnologia sa fie greu de asimilat de catre persoanele in varsta, dar ar fi pacat ca ele sa nu se bucure de confort din acest lucru.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Star-Light ACM-18WIFI este un aparat de aer condionat modern, cu o capacitate buna si dotari care permit setarea mult mai simpla, chiar si de la distanta. Modelul Star-Light are wifi si poate fi controlat prin aplicatie. In momentul de fata, aparatul are un raport calitate-pret foarte bun.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0