Semineu Roma mini cu focar electric Zakynthos

Roma mini cu focar electric Zakynthos fataDaca sunteti adeptul lucrurilor cu gust si in cautarea unui semineu care sa nu se demodeze niciodata, atunci semineul „Roma” de la Art Flame ar putea fi o alegere potrivita. Cu un design cat se poate de clasic, alcatuit din focar si manta inspirata din cultura vechilor romani, semineul chiar iti da impresia de autentic si vechi totodata. Astfel, de si este un produs nou-nout, nuanta aleasa pentru manta, asemanatoare nucului peste care s-a asternut patina timpului, confera semineului electric Roma mini cu focar electric Zakynthos un design stilat si fara varsta. In plus, semineul este dotat cu focar Zakynthos, folosit deja pe mai multe modele de seminee clasice ale aceluiasi producator.

Roma mini cu focar electric Zakynthos

Semineu Roma mini cu Focar electric "Zakynthos" 1500 W, Material: MDF Marimi (IxLxA): 955x1200x485 mm Culoare: Nuc deschis cu efect de invechire

Manta din MDF, cu aspect de lemn de nuc

Privit in ansamblu, semineul Roma mini cu focar electric Zakynthos ofera acea imagine clasica a semineelor pe care le-am vazut odinioara in casele vechi boieresti sau in filme. Prin urmare, nu degeaba producatorii au ales denumirea Roma, mantaua avand un aspect cat se poate de vintage, cu motive care ne duc cu gandul la grandoarea Romei antice. Construita din MDF cu aspect de lemn de nuc, mantaua are marginile laterale sub forma a doua coroane romane, in vreme ce pe partea de sus este sculptata o amfora, vechiul vas roman folosit in vechime la mesele nobililor. La dimensiuni de  955 x 1200 x 485 mm, putem spune ca semineul nu este chiar mic, amplasarea necesitand identificarea din timp a spatiului disponibil.

Aeroterma incorporata

Semineul Roma mini cu focar electric Zakynthos foloseste ca sursa principala pentru incalzire curentul electric. Acesta este marele avantaj al semineelor electrice, care nu folosesc focul ca sursa primara, eliminand in acest mod riscurile de incendiu sau de asfixie, din cauza gazelor arse emanate. Imaginea bustenilor arzand este proiectata pe un ecran de ultima tehnologie, care imita perfect palpaiala flacarilor. Practic, pentru functionare, semineul electric Roma mini cu focar electric Zakynthos nu are nevoie decat de o priza normala, acesta fiind alimentat la o sursa de curent alternativ de 220/240 de volti.

Focar Zakynthos, pentru confortul casei tale

Caldura este emanata de un focar Zakynthos, care are incorporata o aeroterma electrica pe post de incalzitor. Acelasi tip de focar il mai intalnim si la alte modele ale producatorului Art Flame, care acopera o gama larga de seminee cu aspect clasic. Focarul Zakynthos folosit pe semineul Roma mini beneficiaza de unele functii suplimentare, astfel incat folosirea dispozitivului sa poata fi facuta cu un minimum de efort.

Designul acestuia este unul placut la vedere, incadrandu-se perfect in intregul ansamblu. Astfel semineul Roma mini cu focar electric Zakynthos poate fi considerat o imbinare perfecta intre vechi si nou, culoarea gri metalizat a focarului potrivindu-se bine cu nuanta de maro deschis usor patinata a MDF-ului care imita lemnul de nuc. Ca element de decor, focarul mai este prevazut cu un grilaj de protectie in partea din fata, asemanator semineelor clasice.

Telecomanda si timer digital

Semineul Roma mini este dotat cu telecomanda, pentru controlul si setarea aparatului direct din fotoliu. Dincolo de butonul Pornit/Oprit, focarul Zakynthos este prevazut cu un timer digital, reglabil pe anumite intervale. Astfel, semineul poate fi programat sa porneasca sau sa opreasca dupa doua, patru sau opt ore, in functie de preferinte.

Nu in ultimul rand, focarul este prevazut cu indicator luminos de functionare, astfel incat sa ne dam seama daca acesta este pornit sau nu.

Doua trepte de putere

Semineul Roma mini cu focar electric Zakynthos vine echipat cu doua trepte de putere, pentru 750, respectiv 1500 de Watti. Aceasta din urma reprezinta puterea maxima suportata, suficienta insa pentru incalzirea unor incaperi de aproximativ 20-30 de metri cubi. Cele doua trepte de putere permit astfel reglajul unei temperaturi optime in casa, cu un consum de energie mai mic.

Siguranta in functionare si consum redus

Totodata, semineul poate fi considerat sigur din toate punctele de vedere, dincolo de faptul ca nu foloseste focul deschis ca sursa de incalzire, acesta este prevazut cu siguranta si protectie la supraincalzire. In acest mod, riscurile legate de topirea sau distrugerea componentelor semineului ori a obiectelor din jur sunt minime.

Nu in ultimul rand, semineul electric Roma mini este construit din materiale termorezistente, astfel incat atat suprafetele exterioare sa nu se infierbante, fara pericol pentru alte obiecte cu care vine in contact. Nu in ultimul rand, semineul Roma mini poate fi considerat prietenos cu mediul, puterea nominala de 0.05 W asigurandu-i un consum redus de energie.

O serie intreaga de avantaje

Semineul electric Roma mini aduce cu sine unele plusuri remarcabile fata de semineele clasice, dar si fata de alte dispozitive existente pe piata. In primul rand, acesta este economic si are un design atragator. Focarul Zakynthos ii confera eficienta maxima, in vreme ce reglajul treptelor de putere si timerul iti pot oferi caldura la discretie. Astfel, poti seta semineul sa porneasca la o anumita ora, pentru ca tu sa ai confortul dorit atunci cand revii acasa. Semineul Roma mini mai are avantajul de a fi economic si eficient din punct de vedere energetic, data fiind si puterea de doar 1500 W. Nu in ultimul rand, mentionam montajul facil al semineului celor de la Art Flame, acesta necesitand doar stabilirea unui locas special pentru amplasare si conectarea la o sursa de curent electric, de preferat cu impamantare.

Alte produse de la ArtFlame

Semineul Roma mini cu focar electric Zakynthos produs de Art Flame reprezinta doar unul dintre zecile de modele scoase pe piata de Art Flame. In portofoliul acestei companii vom gasi atat seminee electrice din gama lui Roma mini, pe model clasic, cu design inspirat din diverse perioade si curente arhitectonice, dar si din cama celor moderne, de perete. In acest sens, acelasi producator pune la dispozitie seminee electrice pentru aproape toate gusturile, inclusiv din gama celor cu tehnologie 3D pentru redarea aspectului de flacara.

Robust si eficace

Concluzionand, putem spune ca semineul electric Roma mini cu focar electric Zakynthos poate suplini cu succes nevoia consumatorilor pentru produse autentice, cu aer usor retro, dar care sa se bucure totodata de beneficiile noilor tehnologii. Mantaua care imita perfect lemnul de nuc, alaturi de focarul Zakynthos, fac o echipa ideala pentru a oferi spatiului tau de locuit un element de design unic si atragator. Toate acestea sunt oferite la un pret accesibil, care situeaza semineul electric Roma cu focar Zakynthos in gama medie a semineelor electrice existente la ora actuala pe piata.

8 Total Score
Roma mini cu focar electric Zakynthos

Culoare deosebita, functii aparte, dimensiuni usor de incadrat in orice camera. Acestea sunt pe scurt cateva din avantajele acestui semineu electric Roma mini cu focar electric Zakynthos

PROS
  • telecomanda
  • timer digital
  • doua trepte de putere
  • protectie la supraincalzire
CONS
  • putere de incalzire relativ mica
  • aspect masiv, cu o adancime a focarului putin cam mare
Compare items
  • Total (0)
Compare
0