Nazarii mini cu focar electric „Galileo gold” 2000 W

Nazarii mini cu focar Galileo goldSemineul Nazarii mini cu focar Galileo gold reprezinta o buna optiune de luat in calcul atunci cand aveti in intentie achizitia unui semineu electric pentru caminul dumneavoastra. Indiferent ca doriti o atmosfera mai romantica si de moda veche in casa ori, pur si simplu, sa va impresionati musafirii adunati la o cina restransa, semineul Nazarii „Galileo gold” are puterea de a schimba total atmosfera in casa, atat prin designul sau autentic, cat si la propriu, prin caldura degajajata prin sistemul de tip aeroterma. In ciuda pretului relativ scazut, semineul incadrandu-se totusi in gama produselor accesibile, Nazarii mini cu focar Galileo gold nu arata ca un produs ieftin, ci dimpotriva. Aspectul sau elegant, cat si puterea de incalzire dezvoltata fac din Nazarii mini cu focar Galileo gold un semineu numai bun pentru schimbarea de optica in ceea ce priveste aranjamentul interior, dar si pentru legarea de prietenii trainice, la gura focului.

Despre Nazarii mini cu focar Galileo gold

Nazarii mini cu focar Galileo gold surprinde inca de la inceput prin aspectul sau mai mult decat autentic, acesta semanand izbitor de mult cu semineele clasice, pe lemne. Produs de Art Flame, devenit deja un furnizor cunoscut pentru  magazinele de profil din tara, Nazarii mini cu focar Galileo gold vine cu un focar care reda fidel jocul flacarilor in semineu, chiar daca acesta nu foloseste flacara adevarata.

Nazarii mini

Semineu Nazarii mini cu focar electric "Galileo gold" 2000 W

Ca la aproape orice semineu electric din zilele noastre, flacara jucand peste bustenii aprinsi este proiectata pe un ecran LED, reusind sa ofere atat un aspect placut privitorului, cat si o atmosfera intima si primitoare in casa. La dimensiuni de 860 x 1080 x 250 mm, intregul ansamblu compus din focar si manta nu depaseste dimensiunile unui aparat electrocasnic de talie mica, precum un minibar sau masina de spalat. Spre deosebire de acestea insa, adancimea de doar 25 de cm il fac pliabil pe orice suprafata, putand fi amplasat in orice partea camerei.

Nazarii mini cu focar Galileo gold – Design cu tenta retro

Revenind la design insa, producatori lui Nazarii mini cu focar Galileo gold au incercat sa reproduca intr-un mod cat mai aproape de original semineele de top clasice. Astfel, daca in privinta focarului nu ar fi prea multe de spus, dat fiind ca acesta este construit pe o platforma asemanatoare restului aparatelor de profil, cu o carcasa metalica si un ecran pe care sunt simulate flacarile. Diferentele fata de alte produse din aceasta categorie sunt sesizabile atunci cand iti muti privirea spre lateralele semineului. Astfel, chiar langa cele doua laturi verticale ale focarului, vom gasi o manta ce  reproduce pana in cele mai mici detalii aspectul semineelor clasice.

Combinatie de alb-wenge si sculptura traditionala

Rama cu aspect metalic auriu si cea din MDF sunt primele care intra in contact cu focarul dispozitivului, fara sa existe riscul ca utilizatorul sa se friga in vreun fel, ori aceasta sa se distruga in timp, din cauza caldurii. De la rama metalica provine, banuim, inclusiv numele aparatului – „Galileo gold”, menit sa te duca din start cu gandul la inalta societate si lucrurile randuite cu dichis intr-o casa. La exterior, mantaua este strajuita de o imitatie din zidarie de culoare alba, cu rosturi mari de culoare gri, vizibile intre „caramizi”. Acestea contrasteaza placut cu accentele de negru-maro date de insertiile din MDF, care imita lemnul de nuc lacuit. Acelasi material este prevazut si pentru bazele semineului Nazarii mini cu focar Galileo gold, cu mentiunea ca, in partea de sus, avem sculptat un motiv traditional, care ii sporeste nota de autenticitate.

Baza de jos a semineului este una cat se poate de simpla, cu aspect de lemn lacuit, aceasta fiind prevazuta inclusiv cu doua picioruse de mici dimensiuni, pe post de suport. Iar pentru ca senzatia de autentic sa fie cat mai aproape de realitate, producatori lui Nazarii mini cu focar Galileo gold au optat inclusiv pentru montarea unei grile de protectie in fata focarului. Aceasta are aspect metalizat, fiind suflata tot in nuante de auriu, menita sa reflecte intr-un mod cat mai placut flacarile „degajate” de focarul cu ecran slim.

Potrivit pentru incaperile de mici dimensiuni

Trebuie precizat din start ca semineul Nazarii mini cu focar Galileo gold este unul destinat incaperilor de dimensiuni mici spre medii, avand o putere de incalzire cuprinsa intre 10 si 20 de metri cubi. Acesta beneficiaza de doua trepte de putere, in conditiile in care acesta dezvolta o putere de 2000 W. Semineul Nazarii mini cu focar Galileo gold nu necesita practic nici un fel de instalare suplimentara, acesta fiind un semineu de perete, care nu necesita alte operatiuni suplimentare de zidarie sau de prindere pe suprafata de lucru. Singurul lucru de care are nevoie la instalare este accesul la o priza normala de 220 V, de preferat cu impamantare, avand in vedere puterea mare necesara pentru functionare. In ceea ce priveste caldura degajata, aceasta nu are de-a face in nici un caz cu focul deschis ori cu alte elemente combustibile. Semineul este dotat cu o aeroterma inclusa, care distribuie caldura uniform, asemenea oricarui alt dispozitiv bazat pe sistemul de convectie a aerului. Mai mentionam ca dispozitivul poate fi considerat unul destul de economic, avand in vedere puterea nominala de 0.05 kW si o putere maxima de 2 kW/ora de functionare.

Sigur si eficient

Nazarii mini cu focar Galileo gold este un dispozitiv pe cat de eficient in incalzirea incaperilor, pe atat de sigur. Acesta este echipat cu protectie la supraincalzire, minimalizand astfel riscul de producere a incendiilor.

O alternativa la semineele clasice

Nazarii mini cu focar Galileo gold prezinta numeroase avantaje fata de semineele de tip clasic. In primul rand, acesta nu foloseste focul deschis si nici combustibili pentru ardere, astfel incat nu exista cheltuieli suplimentare pe timp de iarna. De asemenea, nu exista risc de incendiu sau de supraincalzire a materialelor din jur, in conditiile in care materialele din care este construit, atat la nivelul focarului, cat si al mantalei, sunt termorezistente.

In ceea ce priveste atmosfera din camera, aceasta este una mult mai sigura pentru sanatatea umana, cata vreme nu sunt eliminate gaze arse ori dioxid de carbon. Nazarii mini cu focar Galileo gold prezinta insa si un oarecare disconfort, in sensul ca, spre deosebire de alte dispozitive din generatia noua, acesta nu dispune de telecomanda. Prin urmare, reglajul  functiei de incalzire se face manual, prin intermediul treptelor de putere prevazute.

Un semineu care isi merita banii

Ca opinie generala, o parte dintre utilizatorii semineului Nazarii mini cu focar Galileo gold spun ca acesta isi merita banii. Cei mai multi comenteaza la superlativ designul semineului si contrastul reusit dintre efectul de caramida alba si lemnul de nuc maro-inchis de la nivelul mantalei, care ii confera o nota de eleganta. Prin pretul redus si caracteristicile tehnice decente, acesta poate fi considerat un inlocuitor de succes pentru semineele clasice si un element de decor ideal pentru amenajarea unei locuinte de mici dimensiuni.

8 Total Score
Nazarii mini cu focar electric Galileo gold

Nazarii mini cu focar Galileo gold da un plus de eleganta camerei in care este instalat. Cu o putere relativ mare de incalzire, dar fara telecomanda, este un produs cu un raport pret / calitate mai mult decat acceptabil.

PROS
  • Design placut, Existenta grilei metalice de protectie
  • Pret accesibil si Putere mare
  • Capacitate de incalzire multumitoare cu Protectie la supraincalzire
CONS
  • Lipsa telecomenzii
  • Controlul functiei de incalzire doar prin doua trepte de putere
  • Lipsa afisajului de pe ecran
Compare items
  • Total (0)
Compare
0