LG Standard Plus P24EN

Pentru persoanele care s-au hotarat sa isi cumpere un aparat de aer conditionat modern avem o indicatie: Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN � promite sa nu va dezamageasca. (vezi disponibilitatea)

LG Standard Plus P24EN

Despre LG Standard Plus P24EN

Culoarea de care dispune unitatea interna si externa este albul, iar lungime este de 998 mm. Latimea este o alta dimensiune importanta, aceasta fiind de 345 mm. Cat priveste inaltimea trebuie spus ca este de 210 mm. Mai are si o greutate de 12.5 Kg.

LG Standard Plus P24EN

Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P24EN, 24000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie

Lungimea unitatii externe de care dispune aparatul de aer conditionat este de 870 mm. De altfel, latimea sa este si ea de 655 mm. Include o inaltime de 320 mm, iar greutatea este de 46 Kg.

Despre LG Standard Plus P24EN

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN � caracteristici tehnice utile

Citeste si despre Whirlpool SPIW 422 Inverter

Acest model este usor de montat, intrucat se poate monta pe un perete. De asemenea, utilizarea sa este de tip rezidential, pentru casa. Incaperile pentru care este recomandat acesta trebuie sa aiba o suprafata de pana la 77 mp. Aceasta suprafata va fi acoperita destul de bine luand in calcul capacitatea generala a acestuia de 24000 BTU. Va asigura racirea incaperii cu o capacitate de 22520 BTU.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Capacitatea de incalzire a acestui aparat de aer conditionat este de 25591 BTU, fiind destul de mare. Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN nu consuma mult curent electric avand in vedere faptul ca beneficiaza de o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind A++. In ceea ce priveste eficienta energetica la incalzire, trebuie spus ca nici din acest punct de vedere aparatul nu consuma mult, clasa de eficienta fiind A+. Despre temperatura minima de operare racire este necesar de mentionat ca aceasta este de � 150 C. De asemenea, pt incalzire are o temperaturs maxims de + 180 C. Acest model are o temperatura minima de operare incalzire de – 100 C. In plus, temperatura maxima de operare incalzire este de +480 C.

Filtrul de protectie pe care il are in dotare acest model este dublu antibacterian, precum si anti praf, dar si lavabil, ceea ce va asigura o eficienta mai buna aparatului. Compresorul care ii revine acestuia este dublu rotativ. Mai are si tehnologia inverter. Unitatea interna din componenta aparatului de aer conditionat are o dezumificare cu o valoare de 2.5 l/h.

Citeste si despre Heinner HAC-12CWF-BK

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN are o unitate interna cu un debit de aer de 1200 mc/h. Tot despre unitatea interna mai trebuie spus ca are mai multe nivele de zgomot, acestea fiind de: 31 dB, 34 dB, 42 dB, 47 dB, 65 dB. Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este de 6. Randamentul sezonier la incalzire SCOP este si el de 3.9. Exemplarul prezinta un coeficient randament la racire EER de 2.9. Coeficientul randament la incalzire COP are o valoare de 3.25. Functiile cu care va actiona acesta sunt de: incalzire, racire, ventilatie, dar si pentru dezumidificare. Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN are functii speciale precum: comfort Air, curatare automata, control energie, Afisare consum energie, dar si fucntia de racire rapida. Cat despre tensiunea la alimentare trebuie spus ca este de 230 V. Consumul nominal la racire al aparatului este de 2275 W. La incalzire, consumul nominal va fi de 2308 W.

Capacitate nominala la racire a modelului din gama LG este de 6600 W. Cat priveste incalzirea, capacitatea acestuia este de 7500 W. Agentul de racire este des intalnit, fiind R410A. Debitul de aer al unitatii externe este destul de mare fiind de 3000 mc/h. Emit un nivel de zgomot, care se observa in mai multe nivel, fiind de: 56 dB, 57 dB, 70 dB.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

In concluzie, aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN va poate ajuta sa faceti fata verilor calduroase avand in vedere functiile sale. Pretul acestuia este unul destul de bun.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0