LG Standard Plus P12EN

Este mereu o idee buna sa cumperi lucruri pentru anotimpul cald in extra-sezon, asa ca momentul de fata este propice pentru a-ti indrepta atentia asupra unui aparat de aer conditionat. Aparatele moderne au un consum mai redus si eficienta mai mare, oferind astfel mult mai multe avantaje. In plus, vremea calda este inca departe, asa ca preturile sunt foarte bune.(oferta de AZI aici)

LG Standard Plus P12EN

Despre LG Standard Plus P12EN

LG Standard Plus P12EN este un aparat de aer conditionat de 12000 BTU, fiind astfel potrivit pentru un apartament obisnuit de bloc. Modelul are un design actual, mai subtire si mai usor de instalat. Aparatul este dotat cu afisaj electronic si are un aspect elegant. Dimensiunile sale sunt de 837 x 308 x 189 mm.

LG Standard Plus P12EN

Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P12EN, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie

LG Standard Plus P12EN beneficiaza de un compresor cu invertor, cu garantie de 10 ani. Tehnologia Inverter asigura o performanta ridicata, un consum redus si o functionare silentioasa. Am putea spune ca tehnologia Inverter reprezinta astfel unul din atuurile principale ale acestui model.

Despre LG Standard Plus P12EN

LG Standard Plus P12EN: un aparat de aer conditionat atractiv

Citeste si despre Heinner HAC-12CWF-BK

Eficienta termica este ridicata. Aparatul poate fi folosit atat pentru racire, cat si pentru incalzire. Functiile sale includ de asemenea si dezumidificarea si ventilarea. De asemenea, curatarea se face automat. Functia automata de curatare previne aparitia bacteriilor si mucegaiului, asigurand astfel un mediu optim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Racirea se face rapid, iar acoperirea este excelenta. Aerul este distribuit uniform, camera fiind racita in cel mai scurt timp. Incalzirea este la fel de eficienta. Se intampla adesea sa existe un decalaj intre sosirea anotimpului rece si distributia centralelor termice, asa ca aparatul de aer conditionat poate ajuta la instalarea confortului in acele momente.

LG Standard Plus P12EN foloseste agentul de racire R410A. Consumul nominal la racire este de 1200 W, iar cel la incalzire este de 1000 W. Nivelul de zgomot este optimizat, ajungand la nivelul de doar 19 dB pe treapta inferioara. Nivelul de zgomot este redus prin intermediul tehnologiei BLDC si ventilatorului inclinat.

Citeste si despre Heinner HAC-12CWF-SL

Dupa cum spuneam si mai sus, LG Standard Plus P12EN are o garantie de 10 ani. Compresorul cu Inverter ajuta printre altele si la prelungirea duratei de viata, asa ca aparatul reprezinta o investitie pe termen lung.

Durata de viata extinsa este asigurata si de sistemul Gold Fin, care aduce o rezistenta ridicata la coroziune a schimbatorului de caldura. Aparatul de aer conditionat este dotat de asemenea si cu un sistem pentru diagnosticarea inteligenta. Cu ajutorul acesteia, cumparatorul va putea primi direct pe smartphone informatii utile cu privire la configurare, instalare si functionare. Producatorul a creat o aplicatie speciala pentru telefon, ce poate fi instalata simplu si rapid. Conexiunea cu aplicatia se realizeaza prin wifi.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

LG Standard Plus P12EN este un aparat de aer conditionat modern, care beneficiaza de cele mai noi dotari in materie de eficienta termica si energetica. Aparatul are un design subtire, functioneaza foarte silentios si este dotat cu toate functiile necesare pentru a asigura o utilizare cat mai comoda si mai placuta. Compresorul cu Invertor si capacitatea buna de racire/incalzire reprezinta atuurile cele mai importante ale acestui model atractiv.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0