Heinner HAC-12CWF-SL

Heinner HAC-12CWF-SL este un aparat de aer conditionat optimizat pe toate planurile. De la design si pana la dotarile de climatizare, acesta este lucrat atent din toate punctele de vedere si reprezinta un model foarte competitiv. Design-ul unitatii interne este unul deosebit, iar functiile de racire, incalzire si dezumidificare asigura un ambient perfect.(oferta de AZI aici)

Heinner HAC-12CWF-SL

Despre Heinner HAC-12CWF-SL

Heinner HAC-12CWF-SL atrage inca de la prima vedere, prin faptul ca unitatea interioara este argintie si are un design curbat. Ne indepartam astfel de design-ul clasic pe alb, iar personalitatea este mereu binevenita. Argintiul va pune foarte bine in evidenta atat un mobilier modern, cat si unul in stil clasic. Liniile sale sunt foarte elegante, iar rezultatul este unul foarte placut. Unitatea interioara are dimensiunile de 802 x 189 x 312 mm. Afisajul LCD este ascuns.

Heinner HAC-12CWF-SL

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Argintiu lucios

Heinner HAC-12CWF-SL este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 12000 BTU, dotat cu tehnologie Inverter. Aceasta optimizeaza functionarea compresorului si asigura o durata de viata mai lunga. In acelasi timp, consumul si zgomotul sunt reduse. Aparatul are o eficienta energetica de clasa A++ la racire si A+ la incalzire.

Despre Heinner HAC-12CWF-SL

Heinner HAC-12CWF-SL: aparat de aer conditionat de 12000 BTU cu filtru HD si wifi

Citeste si despre Heinner HAC-12CWF-BK

Functiile includ follow me, autodiagnosticarea si autocuratarea. Modelul poate regla astfel temperatura in mod intuitiv, bazandu-se pe senzori avansati si conexiunea dintre telecomanda si aparat. In functie de la temperatura de la nivelul tau cand folosesti telecomanda, aparatul va putea regla automat temperatura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Autodiagnosticarea si autocuratarea sunt foarte utile pentru mentinerea unei functionari optime.

Un atu important al modelului Heinner HAC-12CWF-SL este si filtrul HD. Acesta asigura un aer mai sanatos, avand o rata de eficienta cu 50% mai mare in retinerea prafului si cu 80% mai mare in retinerea polenului. Aparatul este dotat cu un sistem de ionizare care elibereaza ioni negativi si pozitivi la interior, ajutand astfel la izolarea alergenilor si indepartarea concomitenta a mirosurilor neplacute.

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Nu in ultimul rand, modelul se remarca si prin integrarea functiei de control prin wifi. Asta inseamna ca poate fi controlat de la distanta, prin intermediul unei aplicatii compatibile cu dispozitive iOS si Android. Vei putea astfel sa te conectezi la aparat inainte sa ajungi acasa, astfel incat sa gasesti temperatura optima. Poti evita astfel senzatia neplacuta de a te intoarce intr-un apartament supraincalzit sau dimpotriva, mult prea rece.

Dupa cum spuneam si la inceput, aparatul poate fi folosit pentru racire, incalzire si dezumidificare. Functia pentru dezumidificare este foarte utila pentru zilele ploioase, dar nu numai. In timpul anotimpului rece este foarte posibil ca aerul sa devina mai umed. Un aer umed reprezinta insa un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Este util astfel sa mentinem un nivel optim de umezeala, care sa nu provoace iritatii si probleme respiratorii sau oculare.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Heinner HAC-12CWF-SL este un aparat de aer conditionat care raspunde standardelor momentului in materie de design, climatizare si functii utile. Modelul are un set foarte atractiv de dotari si este pregatit pentru a aduce confortul in casele cumparatorilor. Profita de pretul redus din momentul actual si beneficiaza de un raport calitate-pret superior!

Compare items
  • Total (0)
Compare
0