HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Pentru ca aerul din casa sa fie unul placut este recomandat un aparat de aer conditionat, iar un model care va va placea este Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN.(Doar acum la reducere)

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Despre HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un exemplar care se monteaza pe perete, fiind recomandat pentru incaperi pana la 16 m² si 23 m². Acesta detine o capacitate generala de 12000 BTU, aceeasi fiind si cea de racire. Cea de incalzire este de 1300 BTU. Eficienta energetica la racire a acestuia este de tipul clasei A++.

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru cu densitate ridicata, Follow me, Functie Turbo, R32, HAC-CR12WHN, Alb

Demna de luat in considerare este si eficienta la incalzire a aparatului, aceasta fiind de tip A+. Temperatura minima de operare racire (-°C) a aparatului de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este de -15, iar temperatura maxima de operare racire (°+C) este potrivita, fiind de 30.

Despre HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Merita cumparat aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN?

Citeste si despre Star-Light ACMP-09A

Temperatura minima de operare incalzire (°-C) este de -15, iar cea maxima de operare incalzire (+°C) ajunge la 50. Mentionam faptul ca acest model dispune de un filtru destul de bun, acesta fiind de tip High density filter, avand si un inverter. In plus, despre treptele de viteza pe care le are ventilatorul trebuie spus ca sunt de 4.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

In ceea ce priveste unitatea interna a aparatului trebuie spus ca are un indice de dezumificare (l/h) de 1.2. Precizam faptul ca acest model are un debit de aer de 600 m³/h. Mai mult, are si un nivel de zgomot care este de 53 dB. Este un model alb, iar lungimea sa masoara 805 mm. Cat priveste latimea este important de spus faptul ca aceasta este de 194 mm. Mai putem spune ca este un model destul de inalt intrucat inaltimea sa este de 285 mm. Ca greutate, acesta are 7.5 Kg.

Este necear de precizat o alta caracteristica importanta despre acest model, si anume coeficientul randament sezonier la racire SEER, care este de 6.1. Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP are o valoare de 4. Importante sunt si functiile sale de climatizare despre care trebuie stiut ca sunt destul debun, acestea fiind: Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire.

Citeste si despre TESLA TA35LLIL-1232IA

Functiile speciale ale sale sunt cele care va vor face utilizarea mai usoara, acestea fiind: Follow me, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Functie Turbo, Auto-curatare, Telecomanda, Auto-restart, Functie mentinere temperatura 8 ﹾC, Timer 24H, Functie silent, Mute Mode.

Acest are o tensiune la alimentare care ajunge la 230 V. La racire, acest model detine un consum nominal de 1237 W. Referitor la incalzire trebuie spus ca are un consum de 964 W. Agentul de racire pe care il are exemplarul este unul destul de bun, care este de R32. Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN detine un debit de aer de 1700 m³/h. Ca nivel de zgomot produs trebuie spus ca este de 65 dB. Precum multe modele si acesta este de culoare alba, iar lungimea sa este de 700 mm. Latimea de care beneficiaza acest aparat este una detul de bun, aceasta avand o valoare de 275 mm. Inaltimea aparatului este de 550 mm, iar greutatea care o are este de 22.7 Kg.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Asadar, Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un exemplar cu functii moderne potrivit pentru o locuinta moderna, pretul sau fiind unul destul de bun.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0