Focar Dimplex Optiflame DF2010-EU

Semineele incorporabile depind extrem de mult de locul in care le vei monta. Daca alegi un cadru elegant, ele vor fi la fel de elegante. In schimb, daca nu se intampla asta, ele nu te vor putea ajuta prea mult din punct de vedere vizual. De aceea, multe persoane gasesc destul de dificila alegerea intre un semineu clasic si unul incorporabil. Pana la urma, aceasta se face in functie de gusturi si tot ce putem noi sa facem este sa va aratam ca exista variante foarte bune de ambele parti. Cand vorbim despre incorporabile, Dimplex Optiflame DF2010-EU (vezi aici pretul) este o varianta foarte buna.

Dimplex Optiflame DF2010-EU

Despre Dimplex Optiflame DF2010-EU

Din pacate, nu putem sa spunem prea multe despre exteriorul acestui semineu. Dar functiile sale sunt oricum mai interesante, deci ne vom concentra in special asupra acestora. In primul rand, semineul functioneaza ca o aeroterma cu termostat, deci ea se poate opri atunci cand in camera este atinsa o anumita temperatura. Este de ajuns sa il bagi in priza si sa il aprinzi, iar in cateva minute camera ta se va incalzi. Acesta isi va face cel mai bine treaba intr-un living mai spatios, pentru astfel de camere fiind de altfel construite semineele. Controlul este unul dual, acesta putand sa fie realizat atat prin telecomanda cat si prin butoane. Telecomanda va fi folosita pentru aprindere si inchidere, in timp ce cu butoanele setezi temperatura si modul in care vrei sa functioneze efectele de flacara.

Dimplex Optiflame DF2010-EU

Focar semineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2608 cu sunet

Este clar ca focarul este foarte util in ceea ce priveste puterea de incalzire. Insa multi il vor cumpara si pentru modul in care reuseste sa transmita o senzatie de autenticitate. Asadar, acesta functioneaza ca multe altele si prezinta in exterior o imagine 3D a unei flacari care arde. De asemenea, sunt prezentati si niste busteni si totul este insotit de sunet. Flacara si bustenii sunt niste creatii foarte realiste si daca nu esti atent te pot pacali destul de de usor. Apoi, cu mai multe intensitati pentru flacara, exista si un pic de diversitate cu care te poti juca asa cum vrei. Sistemul foloseste un sistem Dimplex Optiflame Multifire, unul dintre cele mai moderne si acest lucru se cunoaste. De asemenea, flacara poate sa apara si daca semineul este stins, deci imaginea focului poate sa fie folosita si pe timp de vara, fara insa a-ti face problema in legatura cu temperatura.

Concluzii

In concluzie, acest focar pentru semineu merita sa fie cumparat. Pretul sa nu este foarte mare, dar trebuie sa tii cont sa iti trebuie si cadrul in care sa il montezi. Partea buna este ca poti gasi exact ceea ce iti place, cu conditia ca partile sa se potriveasca. In privinta caldurii degajate nu apar probleme si chiar as putea spune ca un semineu cu mai putine setari de flacara este unul mai realist, mai interesant. Asadar, treceti-l pe lista, daca doriti sa redecorati.

8.5 Total Score
Dimplex Optiflame DF2010-EU

Foloseste focarul Dimplex Optiflame DF2010-EU alaturi de o manta deosebita pentru o atmosfera unica

PROS
  • Incalzeste foarte bine si se controleaza cu usurinta
  • Are toate setarile necesare pentru imaginea flacarii si nimic de prisos
  • Are sunet
CONS
  • Poate fi atat de aratos pe cat ii permite locul in care il montezi
Compare items
  • Total (0)
Compare
0