Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat gandit pentru a aduce un nivel optim de confort. Detaliile sale fac diferenta. Trebuie sa stii ca in momentul de fata acesta e disponibil la un super pret, asa ca merita pe deplin sa il ai in vedere.(oferta de AZI aici)

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Despre Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat de 12000 BTU, potrivit pentru racire, incalzire sau dezumidificare. De asemenea, acesta este dotat cu filtru HEPA si control la distanta prin wifi, asa ca aduce un pachet foarte competitiv de dotari.

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru ionizare, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS are un compresor cu Invertor si scoate la inaintare o serie de detalii care fac diferenta. Printre acestea se numara intarzierea compresorului la pornire, lucru care il protejeaza. De asemenea, unitatea interioara este dezghetata in mod automat si este protejata impotriva mucegaiului. Formarea de mucegai este oprita prin uscarea picaturilor de apa de pe schimbatorul de caldura, datorita functionarii ventilatorului pentru 7-10 minute dupa oprirea modului de racire.

Despre Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS: aparatul de aer conditionat modern

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Aparatul beneficiaza de asemenea de o functie pentru detectarea automata a problemelor de functionare, precum si de control wifi. Cu ajutorul controlului wifi, aparatul poate fi pornit direct de pe telefonul mobil, indiferent de locul in care ne aflam. Functia este foarte utila si permite racirea sau incalzirea in avans a apartamentului, astfel incat ambientul sa fie placut la sosirea acasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este dotat printre altele si cu un sistem avansat de curatare a aerului. Acesta purifica aerul prin ionizare, sporind colectarea prafului si reducerea mirosurilor. In acelasi timp, curatarea automata prin uscare a schimbatorului de caldura blocheaza formarea bacteriilor si asigura un mediu sanatos.

Filtrul HEPA si restul ansamblului responsabil pentru curatarea aerului asigura un somn mai bun si mai sanatos, precum si o stare generala de bine. Calitatea aerului este extrem de important in orice familie si cu atat mai mult acolo unde exista copii.

Citeste si despre Modele seminee electrice

Aparatul are 4 trepte de ventilare si o capacitate buna de acoperire. Plasat central intr-un apartament, acesta va raci rapid camerele si va instala o atmosfera placuta. Modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ si are un consum redus. Nivelul de zgomot atinge un prag maxim de 40 dB, aparatul fiind astfel foarte silentios.

Unitatea interioara are un design discret, putand fi incadrata cu usurinta in orice spatiu. Aceasta are dimensiunile de 812 x 192 x 300 mm. Unitatea este prevazuta cu afisaj LED ascuns. Setarile legate de temperatura pot fi astfel consultate rapid. Telecomanda este simplu de folosit, avand un numar redus de butoane intuitive.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat dotat cu foarte multe functii atractive, gandite pentru a oferi un confort sporit. Rezultatul este pe masura. Aparatul are o capacitate atractiva, consum redus, un sistem avansat de curatare a aerului si control wifi. Pachetul de dotari este astfel mai mult decat interesant, reusind sa impresioneze si sa se plaseze competitiv in fata concurentei. Raportul calitate-pret este excelent.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0