Beko BDIN 120

Beko BDIN 120 este un aparat de aer conditionat din clasa de mijloc, care aduce laolalta o serie larga de dotari de performante. Privit din perspectiva consumului, eficientei si functiilor extra, modelul reprezinta o alegere foarte buna. Momentul este foarte potrivit pentru a cumpara un astfel de aparat. Preturile sunt inca mici, departe de cresterile din timpul sezonului cald. Pentru un pret bun te poti bucura de dotari mult mai atractive decat de obicei.(oferta de AZI aici)

Beko BDIN 120

Despre Beko BDIN 120

Beko BDIN 120 are o capacitate de 12000 BTU si poate fi folosit pentru a asigura un mediu placut intr-un apartament cu 1-2 camere. Aparatul poate fi folosit pentru racire, incalzire si dezumidificare. Temperaturile exterioare maxime pentru functionare sunt -15 si 48 de grade. Poti fi sigur astfel ca ai un ajutor de nadejde, indiferent de temperatura exterioara.

Beko BDIN 120

Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120, 12000 BTU, Clasa A , Wi-Fi Control, Filtru Cold Plasma Ion Generator, Filtru 4 in 1, Dezumidificare, Auto-restart, Kit instalare inclus 3 m

Aparatul poate fi setat in detaliu in functie de preferinte, existand de asemenea si o functie pentru detectarea automata a setarilor optime. Acest lucru este posibil prin consultarea temperaturii interioare. Mai mult, telecomanda este dotata cu functia Zone Follow, asa ca senzorul ei poate detecta temperatura exact de la nivelul tau, putand pregati pentru tine temperatura corecta potrivita.

Despre Beko BDIN 120

Beko BDIN 120: aparat de aer conditionat complex la pret bun

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

In cazul unei pene de curent, modelul va retine ultimele setari si va reveni la ele dupa repornire. Acest lucru prinde foarte bine. Functionarea unui aparat de aer conditionat nu se reduce doar la racirea sau incalzirea aerului. Foarte importanta este si purificarea aerului. In procesul de trecere de la o temperatura la alta, bacteriile se instaleaza rapid. Pentru a evita formarea lor, Beko BDIN 120 este dotat cu un sistem avansat de curatare a aerului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Acesta include un filtru 4 in 1 si un generator de ioni negativi. Acesta sterilizeaza praful si moleculele bacteriene. Pachetul de filtre include un filtru cu densitate mare, unul Active Carbon, unul Cold-Catalyst si unul Silver Ion.

Beko BDIN 120 are un compresor de tip Inverter, care optimizeaza consumul, eficienta si nivelul de zgomot. Aparatul are 5 trepte de ventilare, iar nivelul maxim de zgomot (pe treapta superioara) este de 56 dB.

Citeste si despre Totul pentru casa ta

Eficienta energetica la racire este de clasa A++, iar cea la incalzire este de clasa A+. Consumul este astfel redus, iar facturile vor fi mici.

Unitatea interna este simpla, design-ul fiind pe alb si avand dimensiuni reduse. Modelul masoara 903 x 218 x 270 mm si cantareste 9.7 kg. Afisajul LED este ascuns, ceea ce ofera un aer modern. Kitul de instalare este inclus, pentru o lungime de maxim 3 m.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Beko BDIN 120 este un aparat de aer conditionat de serie noua, adaptat la cerintele actuale. Modelul imbina o capacitate buna cu valori reduse pentru consum si zgomot, precum si cu functii avansate de curatare a aerului si de control la distanta. Beko BDIN 120 reprezinta o solutie perfecta pentru climatizare, avand toate dotarile pentru a asigura un ambient placut si sanatos. Daca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat, merita sa iti indrepti atentia asupra acestui model de la Beko.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0