Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Eficienta unei persoane, in mediul de lucru, este influentata in mare parte si de aerul din incaperea respectiva. Astfel, daca este foarte clad sau prea frig, vor aparea inevitabil probleme de concentrare, indiferent ca este vorba de o activitate fizica sau de una intelectuala. Iar pentru a obtine o atmosfera placuta, este recomandata investirea inteligenta intr-un aparat de aer conditionat, asa cum este modelul portabil Turbionaire Revigo. (Doar acum la reducere)

Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Despre Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Modelul are o forma usor dreptunghiulara, fiind asemanator cu o cutie. El dispune de un display care ajuta la identificarea usoara a comenzilor si un timer care permite programarea sa. Practic, daca vreti sa gasiti racoare in incaperea de birou sau din locuinta dumneavoastra, atunci cand ajungeti acasa, puteti seta aparatul pentru a se ocupa de acest lucru.

Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo, 7000 BTU, Clasa A, Telecomanda, Display, Eco, Filtru lavabil, Memorie, Dezumidificare, Timer

Ba mai mult, produsul este atat de inteligent, incat el include si functia de dezumidificare. Aceasta ajuta la crearea unei atmosfere placute, fara acea senzatie de umezeala care duce la aparitia mucegaiului sau a bacteriilor. Dintre accesoriile care insotesc produsul, face parte si o telecomanda. Aceasta ajuta la controlul usor al dispozitivului de la distanta. Pur si simplu stati la birou si butonati. Este exact la fel ca in cazul folosirii televizorului.

Despre Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo

Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo – face atmosfera

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Dintre functiile acestui aparat, face parte in primul rand cea de memorare. Practic, daca aveti niste setari favorite, aparatul de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo si le va aminti. Sa zicem ca obisnuiti sa setati mereu temperatura din mediul de lucru la 25 de grade. Ei bine, nu veti fi nevoiti sa repetati aceasta comanda pentru ca aparatul va reusi sa o memoreze.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

In ceea ce priveste consumul, vestile nu sunt extraordinare. Fiind vorba de un aparat de aer conditionat, modelul consuma destul de mult. Mai precis, el face parte din clasa A, in timp ce clasele economise sunt stabilite undeva pe la A+ sau chiar A++.

Dintre dotarile inteligente ale produsului face parte un maner de transport. Practic, acesta da farmec aparatului de aer conditionat. Dincolo de asta, exista si roti care pot fi folosite in orice directie, reusind sa treaca peste praguri si alte obstacole.

Citeste si despre Alizee AW12GR

Capacitatea acestui aparat este de 7000 BTU. Nu este deloc o capacitate mare, avand in vedere faptul ca ea corespunde a 30 de metri patrati. Insa, o putem considera suficienta pentru utilizatorul obisnuit. Filtrul este lavabil, ceea ce inseamna un mare plus pentru cei care vor sa pastreze perfect igienizat aerul conditionat.

Dintre dotarile produsului face parte si un kit de instalare. Dincolo de asta, functia de dezumidificare este prezenta si nu permite aparitia mucegaiului sau a bacteriilor. Aceasta este echivalentul a 0,83 l/h. Eficienta de racire a produsului este bine stabilita, fiind vorba de A.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Pretul nu este mare. Ba mai mult, comparativ cu alte modele de pe piata cu atribute asemanatoare, produsul pare cumva „la promotii”. Nivelulde zgomot, in schimb, este marisor. Acesta ate 65 dB si poate fi usor deranjant. Pana la urma, in jur de 60 de Db au cam toate aparatele de aer conditionat. Putine includ si functii silentioase.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0