Whirlpool SPIW 412L

Whirlpool este unul dintre cele mai apreciate branduri de electrocasnice, asa ca merita sa consulti produsele lor indiferent de tipul de aparat de care ai nevoie. Whirlpool SPIW 412L este un aparat de aer conditionat ultra modern, ideal pentru cei care isi doresc sa beneficieze de cele mai inalte standarde atunci cand vine vorba de confortul termic al locuintei.(oferta de AZI aici)

Whirlpool SPIW 412L

Despre Whirlpool SPIW 412L

Whirlpool SPIW 412L este unul dintre acele aparate de aer conditionat care se prezinta foarte bine din toate punctele de vedere, plusand chiar cu dotari superioare clasei din care face parte.

Whirlpool SPIW 412L

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare

Aparatul are o capacitate de 12000 BTU si este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter. Aceasta tehnologie permite un control mult mai exact al rotatiilor compresorului, crescand astfel eficienta de functionare si reducand vibratiile si zgomotul. Tehnologia Inverter optimizeaza totodata si consumul, asa ca merita pe deplin sa ai in vedere un model care o integreaza.

Despre Whirlpool SPIW 412L

Whirlpool SPIW 412L: aparat de aer conditionat ultra modern 4D

Citeste si despre Samsung AR12MSFHBWKNEU

Printre altele, aparatul Whirlpool SPIW 412L se remarca si datorita unui sistem inovator 4D pentru imprastierea aerului in camera. Asa se face ca incaperile sunt acoperite mult mai rapid, ajungandu-se la temperatura dorita intr-un timp mai scurt. Sistemul 4D airflow consta in niste perforatii decorative pe marginile unitatii interioare, perforatii care permit distribuirea aerului prin 4 zone. Unitatea interioara are un aspect modern. Design-ul sau este compact, iar liniile drepte si usor ascutite ofera un aspect usor minimalist.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Whirlpool SPIW 412L este dotat cu tehnologia cu al Saselea Simt, tehnologie care in cazul de fata actioneaza pentru a creste cat mai mult confortul. Una dintre functiile disponibile datorita acestei tehnologii este cea Power Saver. Aceasta asigura economia de curent prin detectarea temperaturii camerei si ajustarea fluxului de aer. Rezultatul consta intr-o economie cu pana la 20%.

O alta functie disponibila este cea de noapte. Spre deosebire de alte functii de acest tip, care permit simpla functionare la zgomot mai redus si programarea opririi, cea de fata se adapteaza la metabolismul uman pentru a asigura un somn odihnitor. Temperatura setata pe timp de noapte creste astfel cu un grad pe ora, pana la doua grade la fiecare doua ore. In acest fel nu se resimte frigul, iar confortul este maxim.

Citeste si despre Star-Light ACM-12AR

Nu in ultimul rand, un alt atribut foarte util al acestui aparat de aer conditionat este filtrul HD. Acesta are o eficienta ridicata si retine cu pana la 90% din particulele de praf. Filtrul suplimentare Active Carbon suplimenteaza prin eliminarea mirosurilor neplacute. Rezultatul consta intr-un aer curat si sanatos si un ambient foarte placut. Aparatul este prevazut cu functie pentru autocuratare.

Modelul poate fi folosit pentru racire, incalzire si dezumidificare. Acesta va face fata fara probleme unui apartament cu 1-2 camere. Aparatul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum redus. Pachetul de dotari este atractiv de la cap la coada.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Whirlpool SPIW 412L este un aparat de aer conditionat foarte performant, care imbina cele mai noi dotari de climatizare pentru a oferi un confort maxim. Profita de momentul oportun pentru a-l cumpara la un pret mai accesibil!

Compare items
  • Total (0)
Compare
0