Star-Light ACMP-12AH

Poate nu stiati, dar piata aparatelor de aer conditionat este una destul de diversa. Astazi, veti gasi si aparate de aer conditionat mobile, care sunt o optiune cat se poate de buna pentru cei care locuiesc cu chirie sau se muta destul de des. Fiind mobile, le puteti lua cu dumnevoastra cand va mutati, astfel incat sa va bucurati cat mai mult timp de o atmosfera placuta acolo unde veti sta. Asadar, daca un astfel de model va convinge va puteti gandi sa achizitionati un astfel de model care va oferi numeroase avantaje. Pentru a va usura munca va expunem un model pe care il recomandam, acesta fiind aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH.(Doar acum la reducere)

Star-Light ACMP-12AH

Despre Star-Light ACMP-12AH

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH este un produs de tip portabil, suprafata de montare fiind pe podea. Este recomandat pentru incaperi de 16 m² si 23 m². Capacitatea generala pe care o are acesta este de 12000 BTU.

Star-Light ACMP-12AH

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light 12000 BTU, Clasa A/A+, ACMP-12AH, Functie Incalzire, Display, Telecomanda, Timer, Kit instalare inclus

Un astfel de model detine si functia de dezumificare despre care trebuie spus faptul ca este importanta pentru a mentine aerul curata intotdeauna, astfel incat dumnevoastra sa nu va confruntati cu alergii sau alte probleme ce ar putea sa apara.

Despre Star-Light ACMP-12AH

Ce informatii trebuie stiute despre acest aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH

Citeste si despre Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Referitor la capacitatea de racire pe care o detine modelul trebuie spus ca este de 12000 BTU. Despre eficienta energetica la racire trebuie spus ca este de tipul clasei A. Cea la incalzire este destul de buna fiind de tipul clasei A+, care va economisi curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH are un filtru lavabil, precum si unul rotativ. In plus, mai are si un kit de instalare. Acest model are o unitate interna care prezinta un indiciu de dezumidificare (l/h) 1.2. Debitul de aer al unitatii interne este si el de 65 dB. Referitor la culoarea sa trebuie spus ca este albul, iar lungimea pe care o are este de 466 mm.

Latimea partii interne a modelului este si ea de 397 mm. Important de stiut este faptul ca acestui exemplar ii revine si o inaltime de 765 mm. Cat priveste greutatea interna a produsului trebuie spus ca este de 34 Kg.

Citeste si despre Whirlpool SPIS 409L Inverter

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH are un coeficient randament la racire EER de 2.6. Coeficient randament la incalzire COP este de 2.6. Avand functiile de climatizare de racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare veti putea folosi aparatul pentru diverse necesitati.

Desigur ca nu ii lipsesc nici functiile speciale, precum: Timer, 1W Stand-by, Detectare pierdere agent frigorific, Telecomanda, Display. Despre tensiunea la alimentare a exemplarului este important de spus faptul ca este de 220 V, 240 V. La racire, consumul nominal este de 1350 W, iar cel la incalzire este de 1130 W. De mentionat este faptul ca detine si un agent de racire de tip R410A.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Asadar, Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH este ceea ce aveti nevoie daca sunteti o persoana care se muta des astfel incat sa il puteti lua cu dumnevoastra peste tot.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0