Star-Light ACM-12ARWI

Va aflati in cautarea unui aparat de aer conditionat nou? Avem o recomandare pentru dumnevoastra. Este vorba despre Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI.(Doar acum la reducere)

Star-Light ACM-12ARWI

Despre Star-Light ACM-12ARWI

Culoarea unitatii interne si externe a acestui aparat este albul. De asemenea, lungimea unitatii externe a aparatului este si ea de 770 mm. Cat despre latimea sa trebuie spus ca este de 300 mm. Acest exemplar are si el o inaltime de 555 mm. Privitor la greutate trebuie spus ca este de 25.5 Kg.

Star-Light ACM-12ARWI

Aparat de aer conditionat Star-Light Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-12ARWI Inverter, Alb

Lungimea pe care o are unitatea interna trebuie spus ca este de 805 mm. In plus, latimea sa este si de 194 mm. Inaltimea unitatii interne este de 285 mm.

Despre Star-Light ACM-12ARWI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI – despre trasaturile sale tehnice

Citeste si despre Star-Light ACMP-12AH

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI este un produs utilizat pentru casa. Suprafata de montare a acestuia este peretele. Este recomandat pentru incaperi pana la 16 m² si 23 m². Despre capacitatea generala a acestuia trebuie spus ca este de 12000 BTU. Cea de racire este de 12000 BTU, ceea ce inseamna ca va racori camera dumnevoastra fara probleme. De asemenea, trebuie spus si faptul ca acesta are si o capacitate de incalzire de 1300 BTU, aceasta fiind una destul de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI are o eficienta energetica la racire care apartine clasei A++, aceasta fiind o clasa destul de buna, consumul fiind unul redus. La incalzire, clasa acestuia este de tip A+. Filtrul pe care il are acesta este de tip lavabil. De asemenea, are si un compresor de tip rotativ. Dispune si de un inverter, dar si de un kit de instalare care este inclus.

Debitul de aer al unitatii interne este de 840 m³/h. Referitor la nivelul de zgomot ala acestui aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI trebuie spus ca este de: 23 dB, 28 dB, 36 dB, 41 dB. Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este de 6.1. De asemenea, coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP este de 4. Functiile de climatizare de care beneficiaza acesta aparat de aer conditionat sunt: racire, incalzire si ventilatie. Putem spune ca este un aparat modern intrucat are si tehnologia Wi-Fi. Nelipsite sunt si functiile speciale ale acestuia, precum: timer, sleep, follow me, auto restart, autodiagnosticare. La alimentare, acest exemplar are o tensiune de 220 V 240 V. Consumul nominal la racire ala acestui exemplar este de 1580 W. La incalzire, consumul aparatului va fi si el de 1510 W. Cat despre agentul de racire trebuie spus ca este de R32.

Citeste si despre Whirlpool SPIS 412L

Debitul de aer al unitatatii externe este de 1800 m³/h. Zgomotul produs de unitatea externa este de 65 Db. Pentru distribuirea egala a aerului in incaperi, acest model detine functia 3D Inverter.

Daca vreti ca aparatul sa raceasca sau sa incalzeasca cat mai repede camera puteti sa activati functia Turbo, aceasta functionand intr-un mod rapid, pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de atmosfera potrivita intr-un timp scurt. Pentru mentinerea umiditatii aerului, acest model are si functia de dezumificare pentru aerul sa fie pastrat curat pentru ca dumnevoastra sa nu va confruntati cu iritatii.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Asadar, Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI este un model demn de luat in considerare pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de o atmosfera la dumnevoastra acasa. Pretul sau este potrivit.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0