Star-Light ACM-09ARWI

Daca locuinta la apartament, aparatul de aer conditionat nu are cum sa va lipseasca. Iar un model bun se cunoaste dupa caracteristicile pe care le are. Un astfel de model este Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI.(Doar acum la reducere)

Star-Light ACM-09ARWI

Despre Star-Light ACM-09ARWI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI are o unitate externa care detine un debit de aer de 1800 m³/h. Zgomotul emis de aceasta parte a aparatului este de 61 Db. Reprezentativa pentru aceasta parte este si culoarea, aceasta fiind albul.

Star-Light ACM-09ARWI

Aparat de aer conditionat Star-Light Wi-Fi, 9000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-09ARWI Inverter, Alb

Lungimea produsului este una destul de buna, aceasta fiind de 770 mm, iar ca latime acesta masoara 300 mm. Este vorba despre un aprat cu o inaltime de 555 mm. Demna de luat in considerare este si greutatea pe care o detine, aceasta fiind de 25.2 Kg.

Despre Star-Light ACM-09ARWI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI – date despre partea interna

Citeste si despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI are o tensiune la alimentare de 220 V, 240 V. Despre consumul nominal la racire al produsului trebuie spus ca este de 1240 W, iar la incalzire este de 1200 W. Are un agent de racire des intalnit, acesta fiind de R32, care este destul de bun.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Acest model este unul care face parte dintr-o generatie destul de noua, avand in vedere faptul ca beneficiaza de Wi-Fi, ceea ce ofera numeroase avantaje. Despre functiile speciale pe care le include acesta este necesar de specificat faptul ca sunt unele destul de utile, acestea fiind: Timer, Sleep, Follow me, Auto Restart, Autodiagnosticare. Functiile de climatizare sunt de racire, incalzire, precum si functia de ventilatie. Privitor la eficienta energetica a acestui aparat trebuie spus ca este destul de buna, avand un coeficient randament sezonier la racire SEER de 6.2. De asemenea, coeficientul randament sezonier la incalzire SCOP este de 4.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI are o unitate interna care prezinta si un debit de aer de 420 m³/h. Zgomotul pe care il emite aceasta parte a aparatului este de 25 Db, 29.5 Db, 34 Db, 40 Db. Are o culoare des intalnita, aceasta fiind albul, iar lungimea de care beneficiaza este de 715 mm. In plus, latimea este si ea de 194 mm, iar inaltimea este de 285 mm. Greutatea produsului din gama Star-Light este de 6.8 Kg. Nu ii lipseste nici inverterul si nici kitul de instalare.

Citeste si despre Whirlpool SPIW 412L

Treptele ventilatorului sunt de 3, iar compresorul de care dispune acesta este unul rotativ. Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI are un filtru de tip lavabil. Eficienta la incalzire pe care o are un astfel de dispozitiv face parte din clasa A+. In schimb, clasa de eficienta energetica pentru eficienta energetica la racire este si ea destul de buna, aceasta fiind A++.

Avand in vedere faptul ca acest model dispune de o capacitate de incalzire de 10000 BTU, incaperea potrivita va fi incalzita corespunzator. Mai mult, este necesar de spus faptul ca acest exemplar dispune de capacitate la racire de 9000 BTU. Capacitatea generala este de 9000 BTU. Acest model este recomandat pentru incaperi de pana la 12 m² si 18 m². Ca suprafata de montare potrivita pentru acesta este peretele.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Asadar, Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI este un model care isi merita banii din plin. Acesta nu are un pret crescut, luand in considerare caracteristicile pe care le include.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0