Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Aveti nevoie de un aparat de aer conditionat pentru locuinta dumneavoastra? Avem noi o sugestie pentru dumnavoastram acesta fiind aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter. (cea mai buna oferta AICI)

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Unitatea interna a modelului are o culoare speciala, aceasta fiind negrul. Lungimea unitatii interne este si ea de 897 mm. Mentionam si faptul ca are o latime de 312 mm. Inaltimea de care dispune aceasta este de 182 mm. Nu in ultimul rand, greutatea este si ea de 9.9 Kg.

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, Mirror black

Important de spus este si faptul ca unitatea externa a acestui aparat este de culoare alba. Lungimea unitatii externe este de 800 mm, fiind destul de potrivita. Mai are si o latime de 333 mm, iar inaltimea este ceva mai mare, fiind de 554 mm. Despre unitatea externa mai trebuie spus ca are o greutate de 29.1 Kg.

Despre Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter

Cum actioneaza aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter ?

Citeste si despre Whirlpool SPIW 422 Inverter

Este un aparat electrocasnic montabil pe perete. Acesta este recomandat pentru incaperi pana la 16 m² si 23 m², astfel ca trebuie sa tineti cont de acest aspect. Capacitatea generala de care dispune acest exemplar din gama Heinner este de 12000 BTU. Aceeasi valoare o are si capacitatea de racire, respectiv de 12000 BTU. In schimb, capacitatea de incalzire este ceva mai mare, fiind de 13000 BTU.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter include si clasa de eficienta la raicre pe cea de tip A++. Aceasta va garanta un consum redus de curent electric, ceea ce va reprezenta un beneficiu pentru locuinta dumneavoastra. Eficienta energetica la incalzire este una destul de buna, aceasta fiind de tip A+.

Temperatura minima de operare racire este potrivita fiind de -15°C. Cea maxima de operare racire este de 30°+C. De luat in calcul este si temperatura minima de operare incalzire, fiind de -20 °C. Temperatura maxima de operare incalzire pe care o prezinta acest model este de + 20°C. Filtrul pe care il prezinta acesta este antipraf, precum si catalizator la rece. Necesar de mentionat este si faptul ca acesta are un compresor destul de buna, fiind de tip rotativ. Un aspect demn de precizat este si faptul ca acesta are un ventilator cu 4 trepte, care sunt necesare atunic cand aveti nevoie sa schimbati nivelul cu care acesta actioneaza. Acest model dispune de o unitate interna a carui dezumificare are un nivel de 1.2 l/h.

Citeste si despre Vortex VAI-A1218FJBKW

Important de mentionat este si debitul de aer pentru unitate interna, care este de 500 m³/h, 350 m³/h, 270 m³/h. Zgomotul produs de acesta este de 51 dB. Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este un alt detaliu important de precizat, acesta fiind de 6.7. De asemenea, coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP, aceasta fiind de 4.1. Functiile de climatizare de care beneficiaza acest produs sunt: dezumidificarea, incalzirea, racirea, ventilatia. Astfel ca, veti putea utiliza functia de care aveti nevoie cel mai mult. Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter beneficiaza de tehnologia Wi-Fi. Acesta are si functii speciale demne de luat in considerare, precum: Auto Clean, Follow me, Detectare pierdere agent frigorific, Telecomanda, dar si functie de auto-diagnoza. Sunt necesare de mentionat si functiile, precum: functia ECO, Control Wi-FI, Super Ionizare.

Acest exemplar are si un filtru cu densitate ridicata, dar si cea de operare silentioasa, precum si functia Forest wind. De asemenea, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverterare si functie mentinere temperatura 8 ﹾC, precum si laterale iluminate colorat pe timpul functionarii. Are si o tensiune la alimentare de 220 V, respectiv 240 V. La racire, consumul nominal este de 1095 W, iar cel pentru incalzire este ceva mai ridicat fiind de 1117 W. Despre agentul de racire de care beneficiaza acesta trebuie spus ca este R410A. Debitul de aer al unitatii externe este de 2000 m³/h. De altfel, zgomotul produs de unitatea externa este de 61 dB.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter este un produs util cu multiple trasaturi importante, iar pretul este unul accesibil.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0