Heinner HAC-12CWF-BK

Pentru multi dintre cumparatori, design-ul aparatului de aer conditionat se afla in plan secundar atunci cand aleg modelul. Pentru altii insa, acesta este mai important. Heinner HAC-12CWF-BK este un aparat de aer conditionat care imbina un design cu totul special cu dotari avansate, fiind astfel pe placul ambelor tabere.(oferta de AZI aici)

Heinner HAC-12CWF-BK

Despre Heinner HAC-12CWF-BK

Heinner HAC-12CWF-BK surpinde inca de la prin vedere, prin faptul ca unitatea sa interna este neagra. Design-ul este pur minimalist, fiind slim, negru si descris de linii fine, usor curbate. Aspectul este foarte elegant, iar aparatul plin de personalitate aduce cu siguranta un plus in orice camera. Unitatea are dimensiunile de 802 x 189 x 297 mm.

Heinner HAC-12CWF-BK

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Negru lucios

Modelul Heinner HAC-12CWF-BK are o capacitate de 12000 BTU, avand un randament bun pentru un aparatament cu 2 camere. Pentru o acoperire optima se recomanda instalarea intr-o zona centrala.

Despre Heinner HAC-12CWF-BK

Heinner HAC-12CWF-BK: aparat de aer conditionat cu personalitate

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Aparatul functioneaza in baza unui compresor cu Inverter, asa ca stim din start ca are un consum redus si ca functioneaza silentios. De asemenea, tehnologia face ca temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp mult mai scurt. Aparatul poate fi folosit pentru racire, incalzire si dezumidificare. Ventilatorul unitatii interne are 12 trepte, asigurand astfel un control ridicat asupra debitului de aer si confortului termic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Heinner HAC-12CWF-BK este gandit pentru a oferi un confort maxim din toate punctele de vedere. Asta include si calitatea aerului. Modelul este dotat cu un filtru HD optimizat, care retine cu pana la 50% mai mult praf si este mai eficient cu pana la 80% in fata polenului. Acest lucru se datoreaza ionizatorului care elibereaza ioni negativi si pozitivi la interior, izoland praful, bacteriile si virusii. Rezultatul consta intr-un aer mai sanatos si mai curat. De asemenea, datorita ionizarii, mirosurile neplacute sunt tinute la distanta.

Printre functiile aparatului se mai numara si cea de autodiagnosticare. Aparatul va comunica astfel pierderea de agent frigorific, ori erorile de functionare.

Citeste si despre Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Poate cea mai interesanta functie este reprezentata insa de cea pentru controlul de la distanta. Modelul Heinner HAC-12CWF-BK poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii disponibile pe Android si iOS. Aplicatia permite pornirea/oprirea aparatului de oriunde te afli. Acest lucru este posibil datorita intergrarii tehnologiei wifi.

Poti porni astfel aparatul de la birou, de la terasa si de oriunde in drum spre casa, astfel incat la intoarcere sa te bucuri de o temperatura perfecta. Nimic nu este mai neplacut decat sa te simti ca intr-o sauna la sosirea acasa, ori dimpotriva, ca intr-un iglu. Cu ajutorul functiei wifi, acest lucru nu se va mai intampla niciodata.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Heinner HAC-12CWF-BK este un aparat de aer conditionat perfect pentru orice familie. Cu un design plin de personalitate si dotari dintre cele mai recente, modelul iti pune la dispozitie toate aspectele de care ai nevoie pentru a te simti perfect atunci cand petreci timp acasa, alaturi de cei dragi. Aparatul asigura o temperatura perfecta si un aer sanatos indiferent de anotimp. Nu rata momentul si profita acum de cel mai bun pret pentru acest aparat de aer conditionat!

Compare items
  • Total (0)
Compare
0