Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Aparatul de aer conditionat este o necesitate pentru multe locuinte. Daca aveti nevoie de un astfel de produs, va recomandam unul, acesta fiind aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW.(Doar acum la reducere)

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Despre Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW are drept suprafata de montare peretele. Capacitatea generala cu care actioneaza este de 12000 BTU. Despre capacitatea de racire trebuie spus ca este si ea de 11942 BTU.

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Aparat de aer conditionat Daewoo 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Kit instalare inclus 3m, Control prin internet, Filtru antibacterian, 4 directii de ventilare, I Feel, display ascuns, DSB-F1202ELH-VKW, Alb

Capacitatea sa de incalzire este de 11942 BTU, fiind destul de buna. Precizam referitor la eficienta energetica la racire faptul ca este una destul de buna, aceasta apartinand clasei de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca veti avea un consum de curent electric destul de redus. Despre cea la racire trebuie mentionat faptul ca este de tip A+.

Despre Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW – caracteristici referitoare la partea tehnica

Citeste si despre Star-Light ACM-09ARWI

Acest exemplar are si un filtru care este de tip antibacterian. Compresorul sau este unul de tip rotary, avand si un kit de instalare inclus. Precizam faptul ca unitatea interna a acestui aparat de aer conditionat este una destul de buna, aceasta avand un nivel de zgomot de 26 dB, 34 dB, 40 dB, 50 dB. Culoarea sa este albul, iar lungimea pe care o are este de 806 mm. In plus, are si o latime de 182 mm, iar inaltimea aparatului este de 292 mm. Referitor la unitatea interna trebuie spus ca are o greutate de 10 kg. Coeficient randament sezonier la racire SEER al aparatului este de 6.6.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest aparat de aer conditionat!

Despre coeficientul randament sezonier la incalzire SCOP trebuie spus ca este de 4. Este necesar de spus faptul ca acest model are cateva functii de climatizare destul de bune, acestea fiind de racire, incalzire si ventilatie. Importanta este si tehnologia Wi-Fi pe care o are acest aparat ceea ce inseamna ca va fi usor de utilizat. Alte functii speciale incluse printre dotarile acestui model sunt: Dispaly ascuns, Telecomanda, I Feel, Functia DRY, Functia Sleeping, Programare temporizata, Incalzire si Racire Turbo.

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW are o tensiune la alimentare de 220 V – 240 V. Capacitate nominala la racire este de 3500 W. Capacitatea normala la incalzire va fi si ea de 3500 W. De precizat este si faptul ca are un agent de racire care este de tip R410A.

Citeste si despre Cel mai bun semineu electric

Referitor la unitatea externa de care beneficiaza acest exemplar este important de precizat faptul ca aceasta este de 62 dB. Culoarea pe care o regasim la aceasta parte a exemplarului este de albul. Mai mult decat atat, este important de precizat si faptul ca aceasta parte a aparatului are o lungime destul de buna, aceasta fiind de 760 mm. Este importanta si latimea pe care o detine acesta, despre care trebuie spus ca este de 256 mm. Cu toate acestea, trebuie avuta in vedere si unitati interne a aparatului despre care trebuie spus ca este de 552 mm. Greutatea unitatii interne este de 31 kg.

Functia I Feel pe care o are acest model este o functie care actioneaza prin intermediul unui senzor ce este transmis catre unitate pentru a beneficia de o temperatura potrivita in incapere.

Vezi AICI detalii si oferta de pret!

Concluzii

Asadar, aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este un model demn de luat in considerare avand trasaturi bune si un pret destul de bun.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0