ClassicFlame Newcastle alb

ClassicFlame Newcastle albFolosirea unui semineu este la moda de ani buni. Bineinteles, in trecut vorbeam despre o necesitate, dar acum, cand te poti incalzi in atat de multe moduri, semineul a devenit mai mult un statement estetic si mai putin un mod de a incalzi o camera. Da, modelele noi le fac pe amandoua, chiar foarte bine, dar pana la urma, extrem de important ramane modul in care acesta arata. Modelul ClassicFlame Newcastle alb este o varianta pentru cei care isi doresc doar un nivel superior de calitate.

ClassicFlame Newcastle alb

Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23", Antique White cu sunet

Design ClassicFlame Newcastle alb

Dupa cum unii dintre voi stiti probabil, exista un aparat identic, doar ca maro si de aceea cred ca ar fi util sa vorbim un pic despre culoare. Asadar, cel maro s-ar potrivi mai bine intr-o camera cu lambriu sau tapet mai inchis, iar cel alb intr-o incapere in care se insista pe culori deschise sau in care exista decoratii din marmura. In cele din urma, acest lucru tine si de gusturi, dar cumparatrii trebuie sa stie si cum pot fi asortate aceste produse.

Conteaza insa foarte mult si cum functioneaza semineul ClassicFlame Newcastle alb, dar din acest punct de vedere nu avem de ce sa ne plangem. Acesta incalzeste bine chiar si atunci cand este vorba despre o camera de dimensiuni mari. Cred ca merita sa fie cumparat doar si pentru acest lucru, desi aspectul estetic are si el ceva de spus. Aparatul este usor de reglat, atat prin telecomanda cat si prin butoane, are termostat si timer, pentru a fi pornit si oprit automant.  De asemenea, beneficiaza si de un ecran LED care indica temperatura si tot ce mai trebuie sa stii despre functionarea sa.

O alta discutie interesanta care merita sa fie purtata este cea legata de ecran si de efectele de flacara. Asa cum stiti, semineele electrice moderne nu folosesc foc real, ci doar o simulare a acestuia, una facuta pentru a oferi o senzatie de realism. Daca in trecut flacara arata mai putin credibil, acum calitatea ei s-a imbunatati simtitor. Poti alege culorile, intensitatea si multe alte caracteristici, pentru ca “focul” sa arata exact asa cum iti doresti. ClassicFlame Newcastle alb are 125 de setari, ceea ce poate sa para cam mult, dar cel putin producatorii au vrut sa impresioneze (tutusi, nu stiu pe nimeni sa le foloseasca chiar pe toate). De asemenea, exista si un bustean ars si pentru a creste si mai mult realismul, poti sa pornesti si sunetul de bustean care arde.

Concluzii

Concluzionand, ClassicFlame Newcastle alb este unul dintre cele mai bune seminee de pe piata. Vine si cu cadrul din lemn cu intarituri din metal, incalzeste bine si are atat de multe setari incat nu stiu daca le vei folosi vreodata pe toate. Pretul este si el unul decent. Daca ne gandim ca un focar incorporabil costa la fel de mult si pentru acela trebuie sa investesti suplimentar, ne dam seama ca modelul de fata merita. Nu in ultimul rand, il poti monta in doar 10 minute, fara specialisti.

9 Total Score
ClassicFlame Newcastle alb

Un model aparte, usor vintage care se potriveste de minune si celor mai pretentiosi cumparatori. ClassicFlame Newcastle alb este delicat si modern in acelasi timp, eficient ca si incalzire dar si aspectuos. Cu toate acestea pretul este accesibil oricui.

Design
9
0
PROS
  • Incalzeste bine
  • Raport calitate pret bun
  • Imaginea realista a flacarii si sunet de bustean ars
CONS
  • Prea multe functii pentru flacara
  • Se murdareste usor astfel incat devine pretentios la intretinere
Compare items
  • Total (0)
Compare
0