Cel mai bun semineu electric

Daca iti doresti de foarte mult timp un semineu in locuinta ta si acum te-ai hotarat sa iti achizitionezi unul, cu siguranta iti doresti cel mai bun semineu electric, lucru extrem de realizabil deoarece poti sa gasesti foarte usor mai multe modele care sa se afle la reducere. Astfel de aparate iti ofera atat o serie de avantaje practice, cat si din punct de vedere estetic.

Cum sa alegi cel mai bun semineu electric

cel mai bun semineu electricDin punct de vedere estetic, un semineu electric iti ofera o atmosfera mai calma in locuinta, se incorporeaza foarte usor in mobila ori in designul camerei, daca iti alegi un model cu suport. Ca avantaje din punct de vedere practic, nu este necesar sa dispui de un cos special pentru fum, deci, instalarea se face foarte rapid, fara sa necesite specialisti in domeniu, nu ai nevoie de un spatiu special ca sa depozitezi combustibilul etc. Un semineu electric contemporan produce un efect optic de flacara, fara sa arda si, deci, nici ecranul focarului nu se va incalzi, asa ca mobila ta va fi in siguranta.

Focarul

Atunci cand cauti cel mai bun semineu electric trebuie sa ai in vedere, in principal, cele doua componente care definesc semineul si anume focarul si mantaua. Focarul este partea principala, cea functionala, in care vei gasi:

  • ecranul, de preferat 3D,
  • aeroterma – care va incalzi aerul din incapere si
  • partea de sunet.

Ecranele sunt si ele destul de variate, la cel mai bun semineu electric fiind imperativ sa existe, modele 3D cu cat mai multe posibilitati de afisare. Acest lucru inseamna ca poti schimba imaginea bustenilor care ard, cu cat mai multe modele. Modificarile pot fi facute cu ajutorul telecomenzii.

Tot din telecomanda vei putea porni sau opri si aeroterma. Atunci cand cauti cel mai bun semineu electric asigura-te ca modelul ales va putea functiona si cu aeroterma oprita. Acest lucru iti va permite sa folosesti semineul si pe perioada verii cand nu vei avea nevoie de un surplus de caldura generat de aeroterma.

Capacitatea aerotermei trebuie aleasa in functie de dimensiunile camerei, zona in care locuiti (aceasta influentand in mod direct temeperatura din camera pe aprcursul anului) dar si de temperatura medie dorita in incinta. Posibilitatea de a opri aeroterma fara a opri totodata si ecranul, este un lucru de dorit atunci cand cauti cel mai bun semineu electric.

Sunetul este el o componenta importanta. este cel care creaza atmosfera alaturi de ecran. Multiple variatii ale sunetului ce reprezinta arderea bustenilor sunt ceea ce cauta doritorii de cel mai bun semineu electric. Sunetul poate fi modificat din telecomanda, lipsa posibilitatii de  reglare a volumului, sau a tipului de sunet fiind specificatii de neacceptat daca vrei un produs de calitate.

Mantaua

Mantaua este cealalta componenta principala a unui semineu electric sau clasic. Aceasta este partea exterioara, invelisul semineului. Aici, notiunea de cel mai bun semineu variaza de la om la om, de la familie la familie. Exista multe modele, clasice sau moderne, de perete sau de colt, din materiale autentice sau fake-uri mai ieftine care le imita pe cele originale. Aici gustul si bugetul sunt ceea ce dicteaza calitatea.

Ce modele de seminee electrice poti sa alegi?

Pe piata exista o multime de aparate din care poti sa alegi, ale caror preturi pot sa varieze de la doar cateva sute de lei pana la cateva zeci de lei, tinand cont de caracteristicile de care dispune respectivele modele.

  1. De exemplu, daca vrei un astfel de aparat care sa fie mai ieftin, poti sa alegi modelul de semineu electric de perete Serreno SERG03. Acesta are un pret foarte accesibil, dar si caracteristici foarte atractive, care, cu siguranta, iti vor fi pe plac. Printre acestea se numara o putere de 1.600 W, doua trepte de putere si patru nivele diferite pentru reglarea luminozitatii flacarii. De asemenea, modelul are si o protectie in cazul in care aparatul se supraincalzeste, un indicator modern cu tehologie LED, precum si o telecomanda cu care il poti controla.
  2. Un model cu un pret similar, fara sa fie foarte scump, este acest semineu Clasic cu Focar electric “Cristina”. Acest aparat poate fi folosit in incaperi care au o suprafata de pana la 30 de metri cubi. Puterea maxima este tot de 2000 W si dispune tot de doua trepte de putere. Ca functii importante, acest semineu Clasic cu Focar electric “Cristina” dispune de un termostat de siguranta, o aeroterma incorporata, o siguranta si o protectie pentru supraincalzire. Dimensiunile sale sunt de 100 x 89.5 x 42.5 de centimetri (I x L xA).
  3. Un model cu un pret usor mai ridicat ca cel al precedentelor este acest semineu Marmaris cu Focar electric “Vintage”. Acesta are un design foarte placut si se recomanda sa fie utilizat intr-o incapere de pana la 30 de metri cubi. Puterea maxima a acestui aparat este de 1.500 de W si dispune de doua trepte de putere. Ca accesorii si functii importante, acest model include o telecomanda, un termostat de siguranta, o aeroterma incorporata si un buton pentru pornire si oprire.

Oricare ar fi cerintele pe care le ai de la un astfel de aparat, in magazine poti sa gasesti acum macar un model care sa se plieze pe acestea.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0